Search This Blog

Tuesday, April 21, 2015


Πολυπληθή συνοδεία 13 ατόμων πήρε μαζί της στο ταξίδι στη Ρώμη η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.!


Συνοδεία 13 ατόμων ταξίδευσε στη Ρώμη η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Προέδρων των Ευρωπαικών Κοινοβουλίων που διεξάγεται στην ιταλική πρωτεύουσα

Στην προεδρική αποστολή σύμφωνα με το ρεπορτάζ του theTOC.gr, εκτός από υπαλλήλους των διεθνών σχέσεων της Βουλής ,βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι του καναλιού της Βουλής, διαπιστευμένος κοινοβουλευτικός συντάκτης της OPEN ΕΡΤ, η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα, ο καθηγητής της πολιτικής επιστήμης και πρόεδρος της επιτροπής για τη διαγραφή του χρέους στον Τρίτο Κόσμο Ερίκ Τουσέν κ.α.

Οι δύο τελευταίοι είναι στενοί συνεργάτες της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή αλήθειας για το λογιστικό έλεγχο του χρέους που ίδια έχει συστήσει.

Η πολυπληθής συνοδεία της Προέδρου της Βουλής αποτελεί «ρεκόρ» καθώς τα χρόνια της κρίσης και του μνημονίου οι προκάτοχοι της απέφευγαν παρόμοιες κινήσεις για λόγους και ουσίας και συμβολισμού.

Το «THETOC» απευθύνθηκε στο γραφείο της, στη Βουλή ζητώντας την πλήρη λίστα, αλλά και τις ιδιότητες των απεσταλμένων αλλά δεν υπήρξε απάντηση.

Τις προσεχείς πάντως ημέρες θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική σελίδα της Κοινοβουλευτικής Διαύγειας τα ονόματα των συμμετεχόντων καθώς και το κόστος της αποστολής.

Η κάλυψη της Διάσκεψης από την Ελληνική Βουλή έγινε με πολύωρες «ζωντανές» διαδικτυακές συνδέσεις, εκτενέστατα ρεπορτάζ με τις τοποθετήσεις της προέδρου.

No comments:

Post a Comment