Search This Blog

Tuesday, February 10, 2015

Ελληνική Κοινότητα Τορόντο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τμήμα Αδελφότητας Κυριών «Η Πρόνοια» και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγίου Δημητρίου οργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία γεύμα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, 2015 στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν αθρόα και η αμέριστη
συμπαράστασή του ήταν συγκινητική. Περισσότερα από 400 άτομα γέμισαν την  αίθουσα, σε μια εκδήλωση που ήταν άψογα οργανωμένη από τις κυρίες της «Πρόνοιας». Το παρόν έδωσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο καθώς και οι σύμβουλοι των τεσσάρων εκκλησιών της Κοινότητας, που μαζί με τις ευχές τους για καλή σταδιοδρομία προσέφεραν τις δωρεές τους ενισχύοντας σημαντικά το έργο των κυριών της «Πρόνοιας».
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η συνεισφορά των παρευρισκομένων που με τις δωρεές τους συγκεντρώθηκε το αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό των $14,220.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση ενός χρυσού κοσμήματος, που ήταν προσφορά της Προέδρου της "Πρόνοιας" του Αγίου Δημητρίου. Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η κυρία Αλικάκη, σύζυγος του Προέδρου του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο θα ήθελα να ευχαριστήσω το νεοσύστατο τμήμα Αδελφότητας Κυριών «Η Πρόνοια» καθώς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Δημητρίου που εργάστηκαν εντατικά και ακούραστα και παρά τις αντιξοότητες κατάφεραν να οργανώσουν μια υπέροχη εκδήλωση.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους στήριξαν την πρώτη αυτή εκδήλωση του τμήματος Αδελφότητας Κυριών «Η Πρόνοια». Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και απολύτως απαραίτητη προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο μας!
Με εκτίμηση,
Αντώνης Αρτεμάκης
Πρόεδρος
Ελληνική Κοινότητα Τορόντο

No comments:

Post a Comment