Search This Blog

Wednesday, January 28, 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Αδελφότητα Κυριών της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο «Η Πρόνοια» μαζί με την οικογένεια του Ηλία Μπουρολιά διοργανώνουν τσάι την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, 2015 στις 3:00μμ στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, 30 Thorncliffe Park Drive, στο Τορόντο.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του 26-χρόνου Ηλία Μπουρολία, που πάσχει από νευροϊνωμάτωση, μια σπάνια πολυσυστηματική διαταραχή με νευρολογικές, μυοσκελετικές, οφθαλμολογικές και δερματικές ανωμαλίες και προδιάθεση για νεοπλασία.

Ο Ηλίας γεννήθηκε και κατοικεί στη Μαγούλα της Λακωνίας. Θα υποβληθεί σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για την αποκατάσταση της υγείας του στο νοσοκομείο “Memorial” στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας από τον καθηγητή Κρανιογναθοπροσωπικής Χειρουργικής κύριο David J. David.

Η πρώτη εγχείριση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2015, και το κόστος της ανέρχεται στα $25,000. Θα ακολουθήσει δεύτερη επέμβαση της οποίας το κόστος είναι $10,000.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο στο τηλέφωνο 416-425-2485 ή στα παρακάτω e-mails:

Χριστίνα Μπουρολιά: christine.bourolias@gmail.com

Eλισσαια Κορσιανος : ecorsianos@yahoo.ca

Σας περιμένουμε όλους , η παρουσία σας είναι απαραίτητη!

Για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση θα μπορούν επίσης να καταθέσουν στον παρακάτω λογαριασμό σε όποιο κατάστημα της Toronto Dominion Bank. Branch 0241 – Account # 5240763 (Ilias Bourolias Fund)

No comments:

Post a Comment