Search This Blog

Monday, January 26, 2015

Ντροπή, Φτάνει πιά.!!!...

Εκκλησία Αγ. Ιωάννη, 

ο παπα-Φίλιππας ξαναχτύπησε.!!!



Σημεία και τέρατα έγιναν την περασμένη Κυριακή μέσα στο ναό κατά την ώρα της Θείας λειτουργίας, με πρωταγωνιστή τον παπα- Φίλιππα. 
Λάβρος επιτέθηκε κατά της Κοινότητας διότι αποφάσισε επιτέλους να ελέγχει  όλα τα Τμήματα του οργανισμού και να έχει λόγο σε όλες της πράξεις και ενέργειές τους.
Είναι κτήμα σου ο ναός παπα-φίλιππα ή μήπως ανήκει στην Κοινότητα η οποία καταχρεώθηκε την εποχή εκείνη για να τον κτίσει; Γιατί δεν  κάνεις την δική σου εκκλησία ώστε να έχεις την διοίκησή της και τις φιλοπτωχήνες σου, αλλά θέλεις να κάνεις κουμάντο σε ξένα χωράφια;
Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος ιερέας της Κοινότητας δεν κάνει το ίδιο με σένα; Είναι οι σχέσεις σου με το Θεό πιο καλές ή έχει σχέση με την καταγωγή; Κόψε την πλάκα παπα-φίλλιππα, κάνε ότι κάνουν οι άλλοι σοβαροί ιερείς της Κοινότητας ή πάρε τα μπογαλάκια σου για κάπου αλλού. Φτάνει πια με το ρεζίλεμα κάθε λίγο και λιγάκι, μόνο και μόνο για τα χρήματα. 

Τόσο πολύ ...μέλι έχει τελικά αυτή η Φιλόπτωχος, ώστε να μη μπορείτε  να την αποχωριστείτε τόσο εσύ όσο και ο μητροπολίτης;

Δεν ντρέπεστε που αύριο θα γράφουν οι καναδικές εφημερίδες οτι μητροπολίτης και ιερέας θέλουν να βάλουν χέρι στο ταμείο των Φιλοπτώχων; Γεράσατε και ξεμωραθήκατε εντελώς μωρέ; Πόσες φορές βρέθηκες κατηγορούμενος στα καναδικά δικαστήρια άγιε Τορόντο; Δεν μας φτάνει το ρεζίλεμα αυτό θέλουμε κι' άλλο;
Ντροπή σας, φτάνει πια.!!!

2 comments:

  1. Κύριε Αντίποδας, έναν ιερέα τον αποκαλούμε πατέρα (πάτερ) και όχι παπά όπως αποκαλείτε εσείς τον π. Φίλιππα. Συγνώμη για την διόρθωση.

    ReplyDelete
  2. Έχετε δίκιο αγαπητέ μου αλλά αυτό ισχύει μόνο όταν απευθυνόμαστε σε πνευματικούς πατέρες και όχι σε ...χρηματικούς, δηλαδή σε λάτρεις του χρήματος, όπως είναι ο παπα-φίλιππας και ο μητροπολίτης, εντάξει; Εσύ σε λίγο θα ζητήσεις να αποκαλούμε και τον Σωτήριο Σεβασμιότατο.! Μα είναι δυνατόν; Πια σχέσει έχει με τον σεβασμό όταν 3-4 μήνες τώρα, ασχολείται ΜΟΝΟΝ με τα ταμεία των Φιλοπτώχων και καλεί πίσω μπρος τον πρόεδρο της Κοινότητας στην Μητρόπολη να τα βρουν; Λες κι' έχασαν κάτι.! Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά από υψηλά ιστάμενους κληρικούς; Άντε τώρα, μη με κολάζεις άλλο και ...συγνώμη για τη διαφωνία μας.!

    ReplyDelete