Search This Blog

Monday, September 8, 2014

Γρηγοράκος

"ΠΑΣΟΚ είναι όποιος πίσω από το παραβάν,      -αυτό που είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος-  ψηφίζει ΠΑΣΟΚ".


Το όνειδος (ή η ντροπή;) του ΠΑΣΟΚ

«Βόμβα» από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας λίγα 24ωρα μετά την τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του για την 40ή επέτειο του κινήματος.

«Έναν όρο θέτω. Μόνο έναν όρο: να ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ μέσα στο παραβάν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος το βράδυ της Τετάρτης 3 Σεπτεμβρίου, για να πάρει τη σκυτάλη την Κυριακή ο κ. Γρηγοράκος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μασάνε τα λόγια τους» και πρόσθεσε με νόημα: «Δεν μπορεί το πρωί ο Γρηγοράκος να είναι στην Κρήτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Ηρακλείου. Να είναι το ΠΑΣΟΚ απέναντί του και το ίδιο ΠΑΣΟΚ να είναι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Και αυτοί που κάνουν λάθος είναι αυτοί που δουλεύουν την κοινωνία. Να είναι το βράδυ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, να διεκδικούν, και την επόμενη ημέρα να πηγαίνουν και να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι σαφής σε αυτό, ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. ΠΑΣΟΚ είναι όποιος πίσω από το παραβάν, αυτό που είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ψηφίζει ΠΑΣΟΚ».

Αντίποδας: Έχετε απόλυτο δίκιο κ.  Γρηγοράκο μας.! Όταν μεταφέρετε εσείς, με τον κ. Βενιζέλο,  τις ψήφους των ΠΑΣΟΚων  στη Ν. Δ. και τον Σαμαρά, ώστε να είναι πρωθυπουργός, πιάνουν περισσότερο τόπο αφού τις ανταλλάσσετε με κάποια αντιπροεδρία και κάποια υπουργεία για λογαριασμό σας ενώ αν τη δώσει από μόνος του ο κάθε ΠΑΣΟΚος στον Σαμαρά το πολύ πολύ να πάρει κάποια  θεσούλα στο δημόσιο με έναν ...κουτσουρεμένο μισθό.! Αστεία πράματα, δεν συμφωνείτε;;;

Υ. Γ. Με τύπους σαν τον Γρηγοράκο, το κόμμα θα μείνει μόνιμα σε κώμα...

1 comment:

  1. Όπως το κάθε χωριό έχει τον τρελό του, έτσι και τα κόμματα έχουν το καθένα τον γραφικό βουλευτή του. Η Ν.Δ. τον Ταμήλο και το Πασοκ τον Γρηγοράκο. Σωστά; Σωστά.....

    ReplyDelete