Search This Blog

Thursday, September 11, 2014

Αδιασταύρωτες πληροφορίες...

Πολύ καλές για να είναι αληθινές...

Αφορούν την ελληνική Κοινότητα Τορόντο.!


Υπό τύπον ...μουρμούρας, έφτασαν στα αυτιά μας δυο πολύ καλές πληροφορίες οι οποίες αφορούν την Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο και συγκεκριμένα τα οικονομικά της. Και επειδή είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές, θα κρατήσουμε την ανωνυμία ώστε να μη εκθέσουμε ανθρώπους, αλλά θα αναφέρουμε την είδηση έστω και αν εκτεθούμε ...λιγάκι εμείς.! 
Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Λέγεται ότι μια μεγάλη ελληνική εταιρεία τροφίμων, υποσχέθηκε στον πρόεδρο της Κοινότητας 500 χιλιάδες δολάρια για τα επόμενα 5 χρόνια με σκοπό να βοηθήσει τα ελληνικά σχολεία της, για καλλίτερη προσφορά  Παιδείας στους μαθητές της.
Επίσης, πάντα από τις ...μουρμούρες, πληροφορούμαστε ότι ένας αείμνηστος πλέον, φανατικός κοινοτικός ομογενής άφησε στη διαθήκη του, εκτελεστές της οποίας είναι οι δυο γιοι του, το ποσό των 4.000.000 $ το οποίο θα παραδοθεί στους αρμόδιους του οργανισμού μόλις τελειώσουν οι διαδικασίες με τις καναδικές φορολογικές υπηρεσίες.!
Όπως όλα δείχνουν, οι πληροφορίες αυτές είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές αλλά ...είναι.! Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τον σωστό χρόνο για να δούμε. Κοντός ψαλμός... 

No comments:

Post a Comment