Search This Blog

Tuesday, September 9, 2014

ΞΑΝΑ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ

Το «Ποτάμι» τον καταγγέλλει για ρουσφέτια

Καταδικασμένο γιατρό τον κάνει διευθυντή!!!


Για ρουσφετολογική πρόσληψη με την παρέμβαση του υφυπουργού Υγείας Γρηγοράκου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το «Ποτάμι» δημοσιοποιώντας μια χαρακτηριστική υπόθεση.

Οπως αναφέρει το "Ποτάμι"  «η κρίση έχει λιγοστέψει τα ρουσφέτια και
το παλαιοκομματικό σύστημα εξουσίας είναι αναγκασμένο πλέον να κάνει "χάρες" μόνο στα ...πολύ δικά μας παιδιά».

Στη συνέχει το «Ποτάμι» καταγγέλει ονομαστικά τον Λεωνίδα Γρηγοράκο για ρουσφέτια στο Ιπποκράτειο.

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Ο Αύγουστος πάντως, ο αγαπημένος μήνας των πολιτικών ρουσφετολόγων, έδωσε τη δυνατότητα στον υφυπουργό  να επιστρέψει στις χρυσές μέρες του παρελθόντος και να καταγράψει νέες ...επιδόσεις.!

Συγκεκριμένα:

Με απόφαση που υπέγραψε (τον Αύγουστο) ο υφυπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, επανέρχεται στο Ιπποκράτειο ως Διευθυντής Καρδιοχειρουργός, ένας γιατρός που έχει απολυθεί από το νοσοκομείο μετά από απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΕΣΥ και αντίστοιχη αμετάκλητη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας!

Όλα ξεκίνησαν το 2007 όταν αποκαλύφθηκε ότι ο γιατρός χρησιμοποιούσε πλαστό έγγραφο το οποίο έλεγε ότι είχε θητεύσει δίπλα στον Μαγκντί Γιακούμπ. Ο διάσημος Γιακούμπ είχε διαψεύσει ότι είχε συνεργαστεί ή έστω γνώριζε τον καρδιοχειρουργό του Ιπποκρατείου. Ένα χρόνο μετά του επιβλήθηκε ποινή οριστικής παύσης και χρηματικό πρόστιμο ενώ το 2012 η ειδικότητά του ανακλήθηκε και στη συνέχεια απολύθηκε. Καταδικάστηκε μάλιστα πρωτοδίκως για παθητική δωροδοκία (φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων με 3ετή αναστολή) και μηνύθηκε από συγγενείς ασθενών που είχε χειρουργήσει και πέθαναν.

Αυτός, λοιπόν, ο γιατρός επανέρχεται στη θέση του με την υπογραφή του υφυπουργού Υγείας και τη σύμφωνη γνώμη νέου Πειθαρχικού του ΕΣΥ στο οποίο συμμετείχε και ο εκ της ΝΔ, πρόεδρος ΚΕΣΥ, Παναγιώτης Σκανδαλάκης.!

1 comment:

  1. ΜΑ τι στο διάολο, θα βολέψει ΟΛΟΥΣ τους δικούς του ο Γρηγοράκος; Και περιμένει με τέτοια συμπεριφορά να επανεκλεγεί βουλευτής; Ούτε και ως υποψήφιος της Ν.Δ. δεν εκλέγεται και το ξέρει......

    ReplyDelete