Search This Blog

Wednesday, October 15, 2014

Η δικογραφία ολοκληρώθηκε...

Θα βρεθεί κάποιος να αναλάβει την ευθύνη;

Ο Christofer  χορεύει μπροστά στη Νατάσα, το Φούσια και τον
Αρτεμάκη. Μήπως τελικά είναι αυτός ο οποίος ευθύνεται για όλα
και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του;

Ο π. πρόεδρος Φούσιας κλήθηκε, ή ...εγκρίθηκε, για να παραστεί  και να κοσμήσει το πάνελ της εκπομπής "Στην Υγειά μας Ξενιτιά",  για τα όσα πρόσφερε, υποθέτω, στον οργανισμό Κοινότητα επί 25 σχεδόν χρόνια, από τις διάφορες θέσεις που την υπηρέτησε. Τώρα αν έπρεπε να απορριφθεί ένεκα της απουσίας του τα 4 τελευταία χρόνια, δεν γνωρίζω αλλά είναι ένα ....ζήτημα που σηκώνει (;) κουβέντα. Και σε κάθε περίπτωση, αν φταίει κάποιος σ' αυτό το ...έγκλημα είναι μόνο η οργανωτική επιτροπή που τον πρότεινε και το Δ. Συμβούλιο που ενέκρινε την παρουσία του στο πάνελ.
Το ότι δεν του ζήτησαν δεσμεύσεις, πως από δω και πέρα θα είναι καλό παιδί και θα τρέχει κοντά τους, είναι ξανά ...κακούργημα του Συμβουλίου το οποίο δεν ξέρει και δεν μπορεί να χειρίζεται ...έκτακτες καταστάσεις, όπως το πάνελ του Παπαδόπουλου. Τούτο αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι επί τόσες ημέρες αφήνει αναπάντητο το διασυρμό του γιατρού Φούσια, λες κι' ανέβηκε με το έτσι θέλω στην καρέκλα του πάνελ και όχι με την έγκριση των αρμοδίων. Έχει να μας πει κάτι επ' αυτού, το προεδρείο ή έστω ο κ. γενικός γραμματέας;  Διότι νομίζω πως με το να αδιαφορούν, αφήνοντας την "Εβδομάδα" ή τον "Αντίποδα" να συνηγορούν υπέρ του  αυτονόητου, -ενώ σιωπούν οι ίδιοι-, μάλλον εκτίθενται και εκθέτουν συγχρόνως τον οργανισμό. Έχετε, ως εκ τούτου, υποχρέωση ως διοίκηση της Κοινότητας να βγείτε δημόσια, να ομολογείστε το ...λάθος σας.!

1 comment:

  1. To pio kalitero einai na stamatisetai thn gkrinia kai thn fagomara eshs ta mesa enimeroshs giath, KAKO KANETE KAI OXI KALO STHN KOINOTHTA

    ReplyDelete