Search This Blog

Saturday, October 18, 2014

Η Αννούλα του 20άρικου...

Ξέραμε την Αννούλα του χιονιά, τώρα έχουμε και την Αννούλα του 20δόλαρου.! Ήλθε η Αννούλα, τραγούδησε λίγο ή πολύ δεν ξέρω, καλά ή κακά, πάλι δεν γνωρίζω, -μεσολάβησε κι' εκείνη η ηλεκτροπληξία του μπουζουκιού, που όσο νάναι δεν μπόρεσε να αποδώσει όσο θάπρεπε- αλλά εκείνο το 20άρικο για να φωτογραφηθεί κάποιος μαζί της τι στο καλό τόθελαν; τίνος ιδέα ήταν αυτό το πράμα ρε παιδιά και πόσα εικοσάρικα μαζέψατε τελικά; Τώρα θα μου πείτε ότι ψάχνω ψύλλο στα άχυρα, αλλά θα το πω: γιατί η ίδια δέχτηκε ένα τέτοιο ξεπεσμό; Ή μήπως δεν υπήρχε ...παρακάτω; Πάντως τώρα ξέρετε... Όποιον δείτε σε φωτογραφεία μαζί της, είναι του 20άρικου και μην τη λαμβάνετε υπόψη σας... Κρίμα για όλα και, ίσως, για όλους...

2 comments:

  1. Για την αποκατάσταση της πραγματικότητας θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι τα εικοσάρικα για τη φωτογραφεία με την κ. Βίσση προορίζονταν για τον παραγωγό ο οποίος την έφερε από την Ελλάδα για να τραγουδήσει στην εκδήλωση. Ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα, τους βρήκε του χεριού του και τους κάνει ότι θέλει. Να βλέπατε πως τον υποδέχτηκαν αργά το βράδυ που ήρθε στην εκδήλωση!

    ReplyDelete
  2. Έχουμε τις αμφιβολίες μας για τις πληροφορίες σας αυτές. Παρακαλώ επιτρέψτε μας να τις διατηρήσουμε... Ευχαριστούμε.!

    ReplyDelete