Search This Blog

Tuesday, July 22, 2014

Μπήκαμε στο Φρενοκομείο...


ΑΦΟΥ ο ...συνάδελφος κ. Θανάσης Κουρτέσης διάλεξε την περασμένη εβδομάδα, ν' ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου, ανακατεύοντας τους πάντες και τα πάντα, ώστε να μας πείσει, έστω και δια χειρός του συνεργάτη του και ...επιστήθιου φίλου του, κ. Πάππα, πόσο μεγάλος δημοσιογράφος είναι, μας αναγκάζει να περάσουμε κι' εμείς το κατώφλι της πόρτας αυτής, για να δούμε, από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, τι ...κρύβεται εκεί μέσα.! Τούτη μας η επίσκεψη- είσοδος στο φρενοκομείο, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ΔΕΝ τού έφθανε η αναφορά του στον Αρτεμάκη, στον Νίκωνα, στον Βοϊδονικόλα και το Σκλάβο, ή στον Ιορδάνους και δεν ξέρω πού αλλού, θεώρησε σκόπιμο να αναφέρει και το όνομα Γουγάς, για κάποιον ή κάποιους δικούς του λόγους.
Μπένοντας, λοιπόν, μέσα στο φρενοκομείο και μη έχοντας την ..45χρονη δική του πείρα, αντί να πιάσουμε κουβέντα με κάποιους παρατρεχάμενους του καθιδρύματος για να μάθουμε νέα τους, πήγαμε κατ' ευθείαν σε κάποια αποθήκη όπου εντοπίσαμε κάποιους σκονισμένους φακέλους σε κάποια ξύλινα ράφια. Διαβάζοντας τους τίτλους των περιεχομένων των φακέλων, το μάτι μας έπεσε σε έναν με το όνομα του επί 45 συναπτά χρόνια δημοσιογράφου. Μια άμεση σκέψη μας ήταν να κρύψουμε τον φάκελο κάτω από το μπουφάν και να πάμε με τους άλλους επισκέπτες ώστε να μη δώσουμε στόχο στους φύλακες και μας υποπτευτούν.! Έτσι ύστερα από μια κάποια λογική ώρα φύγαμε σιγά σιγά με το φάκελο κρυμμένο χωρίς να μας πάρει κάποιος μυρωδιά...
Στο σπίτι, λοιπόν, αφού συνήλθαμε από το φόβο της "απάτης" που κάναμε, ανοίξαμε το φάκελλο και χωρίς σχόλια δικά μας σας παρουσιάζουμε σιγά σιγά το περιεχόμενό του. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση σας...



16 comments:

  1. I don't believe it!
    If one truly read the bullshit (I apologize for my vernacular) that comes out of Hellas News they would certainly not be surprised.
    Mr. Tom/Thanassi/ Athanasios Kourtessi who ever the hell you are, your stench has poisoned Toronto once again.
    Just remember this, "History has a habit of repeating itself "
    I hope your blind misguided followers wake up and smell the roses before they unknowingly get caught under the same stink.

    Thank You Antipodas for letting the dirt out.

    Please do not stop, we who know better know that there is more.
    Its time to clear this lovely city of ours of all these self centred egocentric shit disturbers.
    Bravo Mr. Maniatako for taking the first step and getting rid of Tom\Thanassi. You should have done this a long time ago.

    Bravo

    ReplyDelete

  2. Και φυσικά υπάρχουν πολλά περισσότερα αγαπητέ, αλλά είπαμε σιγά σιγά... Μη ...βαρυστομαχιάσουμε κιόλας.! Ευχαριστώ...

    ReplyDelete
  3. Κατ' αρχάς μπράβο. Καιρός ήταν να γίνει και αυτό. Αυτά τα φωνάζουμε όλοι οι παράγοντες των ΜΜΕ της παροικίας και πάει να μας βγάλει και τρελούς. Το επάγγελμα του απατεώνα έχει αμέτρητα παραθυράκια και τρύκ. Έχει όμως ΠΑΝΤΑ και ημερομηνία λήξης.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μιλάει και αρχιαπατεώνας !!!!! Χαχαχαχα Έλεος!

      Delete
    2. Έλα μου ντε!

      Delete
    3. To ela mou nte htan ginekeio. Ti kanei niaou niaou sta keramidia??

      Delete
  4. Τελικά γιά μιά ακόμη φορά επαληθεύεται η λαΐκή παροιμία πως "ο δολοφόνος πάντα γυρνά στο τόπο του εγκλήματος". Ο "κύριος" Θανάσης Κουρτέσης προσπάθησε γιά άλλη μιά φορά να δοκιμάσει την «επιτυχημένη» συνταγή.. αλλά ευτυχώς γιά τη παροικία δεν του βγήκε αυτή τη φορά.

    Βέβαια η παροικία μας, έχοντας όντως αργά αντανακλαστικά, την πήρε 2 χρόνια γιά να αρχίσει να «υποψιάζεται».. Μπράβο στη διοίκηση της Κοινότητας και στον κ. Αρτεμάκη που σήκωσαν το ανάστημα τους μπροστά στη βία, στον εκβιασμό, στη παραπληροφόρηση και στον κίτρινο τύπο..

    Καθυστερημένο μπράβο στον κ. Τάκη Μανιατάκο που ξεφωρτώθηκε τον «κλάψα» γιά 2η φορά (ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία) γιά να μπορέσει κάποτε να ησυχάσει το πνεύμα της συγχωρεμένης, που θα πρέπει να έχει φρικάρει από εκεί ψηλά, βλέποντας αυτό το σκουλίκι να έχει τρυπώσει στο σπίτι της εδώ και δυό χρόνια.

    Απομένει πλέον, μετά κι από άλλες αποκαλύψεις που έρχονται, η παροικία να δώσει τη δική της απάντηση. Απομένει οι επιχειρήσεις που διαφημίζονται στη φυλλάδα να ακυρώσουν τις διαφημίσεις τους. Ήδη υπάρχει ένα αθόρυβο «κίνημα» εκεί έξω, πως «εμείς μποΰκοτάρουμε» αυτούς που θρέφουν το λαμόγιο που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.

    Άσχετα αν επικαλείται σαν «κλάψας» την θρησκεία συνέχεια.

    ReplyDelete
  5. Αυτός είναι, λοιπόν, ο ..κύριος που ζητάει την παραίτηση του Αρτεμάκη και των άλλων διοικητικών της κοινότητας; Αυτός είναι ο ..κύριος που θέλει να ελέγξει τα βιβλία και το ταμείο της ελληνικής κοινότητας; Σε αυτόν θα δώσουν αναφορά των πράξεών τους οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της οργάνωσης αυτής; Αυτός είναι που θέλει να προσφέρει πολιτισμό στην ομογένεια; Με τον ..κύριο αυτό συμφώνησε να συνεργαστεί η για 23 χρόνια, σκηνοθέτρια της κοινότητας κ. Αθανασοπούλου; Στις εκδηλώσεις του ..κύριου αυτού έστειλαν τα χορευτικά τους οι ηγέτες της κυπριακής κοινότητος; Με αυτόν τον ..κύριο νταραβερίζονται ο άρχων των αγίων των βορείων προαστίων και η συμβία του; Και τόοοοσα ακόμα....... ΑΣ τον χαίρονται, λοιπόν!!!

    ReplyDelete
  6. Αρχίσατε πάλι να λαλάτε σαν τα κοκόρια, και πάλι θα ξεφτιλιστείετε με τα ψέματα που αναδημοσιέυεται.. ( βλέπε το όνομα του αρθρογράφου που ήταν γνωστός αιώνιος αντίπαλος του Κουρτέση). Ωραίο το κόλπα σας αλλά λιγο πάλιο. Συκοφαντούμε, γράφουμε κάτι άσχετο για να παραπλανήσουμε και πάλι τον Ελληνισμό . Εμένα δεν με νοιάζει τι κάνει ο Κουρτέσης, ιδιώτης είναι, και οτι και να γράψεις γι αυτόν χωρίς στοιχεία και αποδείξεις ειναι ψέμματα με απώτερο σκοπό τη συκοφαντία. Σχολιάκια απο την παρεούλα σας έπεσαν αμέσως βλέπω, σχολιάκια όμως για το πότε τελικά η Διοίκηση της Ελληνικής μας κοινότητας θα αποφασίσει να ενημερώσει τα μέλη της για το τι έγινε πραγματικά στο φέστιβαλ και ποιοι ειναι αυτοί που την χτηματοδότησαν δεν βλέπω ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Λυπάμαι για όλους έσας, ντρέπομαι που υπάρχουν Έλληνες σαν εσάς .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πρέπει να είσαι πολύ μακάκας (όπως λέει ο προστατευόμενος σσου) και πρέπει να πάσχεις από πυρηνική αστάθεια.. Έλα στη Γενική Συνέλευση της Κοινότητας και ρώτα βρε όρνιο!

      Delete
  7. Καλά κάνει επειδή είναι ιδιώτης.. Δεν κάνεις πλάκα; Και ντρέπεσαι για εμάς.. Σοβαρά;
    Να ντρέπεσαι για τη μούρη σου "βλήμα" με τα ντεμέκ "τυχαία ορθογραφικά λάθη", σταμάτα να μας ζαλίζεις τα παπάρια και τράβα να γλείψεις εκεί που γλείφεις τόσο καιρό, για όσο ακόμη κυκλοφοράει τριγύρω, γιατί ετοιμάζεται να την κάνει πάλι νύχτα πολύ σύντομα. Τρέχα πρόλαβε πρίν σας φύγει.. ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ που θα ντραπείτε για τους άλλους..
    Σας είδε η ντροπή και ντράπηκε η ίδια.. Απολειφάδια και λαμόγια του κερατά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πετάγεται και το τσουτσούνι να πάρει λίγη δόξα ο καημένος! Που ξεφύτρωσες πάλι εσύ αγορίνα μου; Δεν σε μαζέψανε ακόμα; E ρε μία φάτσα που το παίζει και Πόντιος.

      Delete
    2. Ο Πόντιος έχει @@δια, βάλτα στον κώλο σου να πάρεις κι εσύ λίγη από την δόξα του

      Delete
  8. Βρα βλάκα, ο Πόντιος έχει καρδιά και το λένε τα κότσια του και υπογράφει τα όσα γράφει, εσύ ρε παλιοτενεκέ πότε θα γίνεις άντρας να υπογράφεις τα σχόλιά σου; Άσε που μένει να δούμε ποιόν θα μαζέψουν, τον Πόντιο ή εσένα με το σινάφι σου; ΕΣΥ ως τσουτσούνι και αγορίνα ΔΕΝ υπογράφεις, ο Ράμμος υπογράφει πάντα...... άσταδιαλα.!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η ανυπαρξία και η αφάνεια, είναι κοινό γνώρισμα των ανυπάρκτων και των ερπετο-ανθρωποειδών φίλε Αντίποδα. Μην ασχολείσαι περισσότερο. Καλά κάνουν και δεν υπάρχουν, μας απαλλάσσουν από την μπόχα τους.

      Delete
  9. "Ντρέπομαι που υπάρχουν Έλληνες" σαν εμάς θα έπρεπε να γράψεις έρμε. Εχεις το δικαίωμα της γνώμης σου αλλά θέλει τρέλλα να φοράς το κασκόλ του Παναθηναικού στις κερκύδες των Ολυμπιακών. Εκτός και αν θες ν'αυτοκτονήσεις...

    ReplyDelete