Search This Blog

Sunday, July 20, 2014

Συνεχίστηκε χθες με επιτυχία το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στη Μισσισσάγκα

Η Έφη Θώδη τραγουδάει στους ρυθμούς του κλαρίνου του Μπάμπη (Φωτο Γιώργος Τριανταφυλλίδης)

Παρ' όλο το βροχερό καιρό, συνεχίστηκε χθες για δεύτερη μέρα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία το πανηγύρι της εκκλησιαστικής Κοινότητας του Προφήτη Ηλία, στη Μισσισσάγκα.
Μια κοινοτική παρέα με τον πρόεδρο-Άρχοντα Δημήτρη Τσατσαρώνη
Παρά τις προσευχές των ιερέων με προεξάρχοντα τον μητροπολίτη Σωτήριο, ο άγιος δεν υπάκουσε κάνοντας αυτό που νόμιζε σωστό, έριξε δηλαδή τη βροχούλα του για να δροσίσει τους πιστούς και να απολαύσουν περισσότερο το αρνάκι της σούβλας και τα άλλα ψητά στα κάρβουνα, τα οποία οι περισσότεροι πήραν στο σπίτι αφού οι τέντες ήταν γεμάτες από νωρίς το απόγευμα. Και φυσικά η κοσμοσυρροή οφείλονταν και στην παρουσία της γνωστής και άφταστης σε τέτοιες εκδηλώσεις Έφης Θώδη η οποία ήρθε από την πατρίδα για την εκδήλωση αυτή.
Μια παρέα κοριτσιών βρέθηκαν μαζί, ύστερα από ...πολλά χρόνια, στο πανηγύρι του Προφήτη. Είναι από αριστερά οι κυρίες Δέσποινα Γιαννοπούλου, Ειρήνη Κερογλίδου, Τερέζα Νικολαϊδου και Πατ Φατούρου. Όλοι γερνάμε οι κυρίες αυτές ομορφαίνουν. Δεν μπορεί, κάποιο φάρμακο έχει βρει η Δέσποινα, ως ειδική, και δεν μας το λέει... Στην υγιά σας...

No comments:

Post a Comment