Search This Blog

Friday, November 29, 2013

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Αυτός που εξωθεί.. όντως

POSTED BY TORONTO GREEKBLOGGERS

Προβληματίζομαι ευγενικοί μου αναγνώστες, βλέποντας το πόση μεγάλη ζημιά μπορεί να προκαλέσει σε έναν άνθρωπο "αφελή", και αφελής σημαίνει "απονήρευτος, αθώος, μαμούκαλος".. η ψώρα του για προβολή, για δόξα.

Ένας επιστήμων του ύψους του, να μην αναφαίρεται καθημερινά από τα έντυπα του Καναδά; Και άντε του Καναδά τον αγνοούν, γιατί σαν κι αυτόν υπάρχουν αρκετές χιλιάδες άλλων το ίδιο άξιων αν όχι ικανότερων..
Μα ..τα της ελληνικής παροικίας έστω;;;
Έχουν κι άλλον τέτοιον επιστήμονα στην ελληνική παροικία, και τον ξεχνάνε; Πώς τολμάν και τον αγνοούν; Πόση αδικία και αχαριστία μπορεί να αντέξει μια ανθρώπινη ύπαρξη, και μάλιστα άρρωστη για αυτοπροβολή και καταξίωση;

Βρήκε λοιπόν "ΒΗΜΑ" να μπορεί να γράφει, μέχρι να "φανεί".
Το κακό είναι, πως, ναι μεν φαίνεται.. αλλά το αποτέλεσμα είναι αντίστροφο.
Εδώ πλέον πρόκειται για την «σφαγή του αμνού».

Ο εκδότης για να κάνει τα κομμάτια του, τον αφήνει να ..αυτο-κτονεί.

Τον βολεύουν όλα. Από τη μιά, εκμεταλλεύεται την ψώρα του επιστήμονα για αυτοπροβολή, δίνοντάς του λοιπόν μια γωνία κάπου στη μέση της φυλλάδας, να γράφει παπαριές, με την ελπίδα να περνάνε όσο το δυνατόν απαρατήρητες.
Από την άλλη, τον έχει φλομώσει τόσο στα παραμύθια, που τον αρμέγει χρόνια τώρα, σε σημείο αφαίμαξης, μα ο δόλιος δεν λέει να το δει.
Βλέπεις, αυτοί οι επιστήμονες, είναι τόσο πωρωμένοι με μαθηματικές εξισώσεις, που αν δεν τους το πει λοιπόν κάποιος με μια εξίσωση που καταλαβαίνουν, τότε δεν σώζονται.
Ορίστε λοιπόν η εξίσωση της βλακείας ( όπου Μ=Μαλακία):



Μετά, τον συμφέρει τον προαγωγό και το ότι βάλλεται από κάθε μεριά ο επιστήμονας.
Φυσικά τον συμφέρει, γιατί τότε παριστάνει ότι τρέχει να υπερασπιστεί έναν μεγάλο επιστήμονα από τα πυρά "αναξίων" επικριτών.
Παριστάνει δηλαδή για άλλη μια φορά τον "Zorro".

Αν ήθελε ειλικρινά να τον προστατέψει, αν αισθανόταν πραγματικά έστω και το παραμικρό για τον αθώο και αξιολογότατο αυτό άνθρωπο, θα του έλεγε ειλικρινά και ξάστερα, «Κώστα μου, δεν μπορώ να σε βλέπω να εξευτελίζεσαι, ούτε να δέχεσαι τόσο βρώμικο πόλεμο. Σταμάτα να γράφεις για το δικό σου καλό και Image. Θα σου δώσω αμέσως μετά τον φιλανθρωπικό χορό όλες τις εισπράξεις, να σε ξεπληρώσω όλα όσα σου χρωστάω τόσα χρόνια, μαζί με τους νόμιμους τόκους, και άμε στο καλό...».

Αντ' αυτού, τον εξωθεί στον "εξευτελισμό" για ίδιον όφελος..
Αυτό που ο ίδιος όμως λέει, με δικά του λόγια, είναι πως:
«...δεν διώκετε η πόρνη αλλά αυτός που την εξωθεί στην πορνεία...»
Absoφάκενlutely..
(Όσο για το διώκεται.. μην ψάχνετε για ορθογραφίες από παντελώς αγράμματο και αυτοανακυρηχθέντα δημοσιοκάφρο. Πολλά ζητάτε τώρα κι εσείς ..)

Αυτά τα βλέπαμε πάντα, και θα τα βλέπουμε για πολύ ακόμη, όσο θα εκλείπει η ντροπή..
Ο άνθρωπος δεν έχει ίχνος τσίπας. Εκμεταλλεύεται τους πάντες και τα πάντα δίχως την έννοια ενδοιασμού. Τόσο ξεδιάντροπο αλήτη, είχα μισό αιώνα να δω με τα μάτια μου..
Αφού αξιώθηκα να το δω κι αυτό.. «νύν απολύεις τον δούλον σου Δέσποτα..»
TGB

No comments:

Post a Comment