Search This Blog

Tuesday, November 26, 2013

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !...


Τι θέλησε να κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου ; Να δώσει το λόγο στον ελληνικό λαό, δηλαδή, να εφαρμόσει την αυθεντικότερη διαδικασία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Οι δεξιούρες της Ε.Ε. ανέβηκαν στα «κάγκελα», (στο τραπέζι), επιτιθέμενοι και σκυλοβρίζοντας τον έλληνα πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντας το Δημοψήφισμα «έγκλημα» και τον ίδιο «γαμημένο και ψυχασθενή» ! Ο τάπας, (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Σαρκοζί και η «φύρερ» Μέρκελ, πρώτα απαίτησαν τη ματαίωση της πρότασης του Γ. Παπανδρέου, μετά, και μπροστά στην επιμονή του πρωθυπουργού, προσπάθησαν να υπαγορεύσουν το περιεχόμενο και το ερώτημα του Δημοψηφίσματος και στο τέλος τον έφαγαν «λάχανο».

Όλ΄ αυτά έγιναν παρουσία του Βαγγέλα, ο οποίος γυρίζοντας στην Ελλάδα, αντί να στηρίξει τον Πρόεδρο, τον άδειασε, παίζοντας το παιχνίδι των Μερκελοσαρκοζήδων, σε πλήρη συνεργασία με τον …αντιμνημονιακό Σαμαρά !!

Νάταν, όμως, μόνο ο Βενιζέλος... Εδώ το μέρος των υβριστών και των σφαγέων του εκλεγμένου έλληνα Πρωθυπουργού, πήραν όλοι οι «εφιάλτες» του ντόπιου πολιτικού συστήματος, σύσσωμοι οι φορείς και τα τσιράκια της διαπλοκής, ακόμα, το δυστυχέστερο, κι ένα μεγάλο κομμάτι του κοπρολαού, που τάχθηκε με το μέρος των βιαστών της νομιμότητας και της Δημοκρατίας !...

No comments:

Post a Comment