Search This Blog

Monday, September 16, 2013

ΞΕΝΗ ΑΝΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Κάποιος έχει το γνώθι σ' αυτόν τελικά
POSTED BY TORONTO GREEKBLOGGERS

Διαβάσαμε το παραλήρημα του «ψευτοδημοσιογράφου» της παροικίας, στην έκδοση αυτής της εβδομάδας, και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Ο άνθρωπος έγραψε για άλλη μια φορά την αυτοβιογραφία του. Απίστευτο!!! Μας έγραψε πολλά για τον εαυτό του, και με λεπτομέρειες.
Διαβάστε να τον λυπηθείτε κι εσείς αντάμα, γιατί είναι όντως πλέον για λύπηση.

«...(τίποτα δεν είναι τυχαίο και ότι σπέρνεις θερίζεις) που προσπαθούσαν με πάνδινους τρόπους σ’ όλα τα επαγγέλματα να καταστρέψουν καριέρες και έργα συνανθρώπων τους. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν μπόρεσαν ποτέ να τους ανταγωνιστούν και το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να απομονωθούν παντελώς απ’ το ΥΓΙΕΣ κοινωνικό σύνολο και να «πνιγούν» μέσα στην λάσπη που οι ίδιοι εκτόξευαν, πιστεύοντας ότι θα υπερισχύσουν.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. Έλληνες, Ελληνίδες, ο Ελληνισμός έχει υποφέρει διαχρονικά από «υβριστές», «καιροσκόπους», «κοπρόσκυλα», «λαμόγια», «απατεώνες», «ψευτογαμπρούς» και ότι άλλο προσωνύμιο υπάρχει για άτομα με «ψυχολογικές διαταραχές και ανησυχίες» που χρειάζονται άμεσα ψυχιατρική παρακολούθηση. Φυσικά, μια σύγχρονη ενημερωτική εφημερίδα με τεράστια ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ δεν ασχολείται με υποκείμενα κατωτέρας στάθμης. ΚΡΟΥΕΙ όμως πάντα το καμπανάκι ώστε ν’ απομονώνονταν κάποια τέτοια «αποβράσματα» ώστε η περήφανη και δημιουργική ομογένεια του Τορόντο ν’ αναπνέει ελεύθερα και δημιουργικά, μακριά από οποιαδήποτε «ΜΠΟΧΑ» αναδύουν κάποιοι περιθωριοποιημένοι ύποπτοι τύποι που κυκλοφορούν (δυστυχώς) ανάμεσά μας...»

Αν εσένα και τις στενές παρέες σου τις θεωρείς "Υγιές κοινωνικό σύνολο", τότε σίγουρα προτιμούμε όλοι οι άλλοι την απομόνωση. Και μια ομάδα 20 ατόμων σαν κι εσένα, δε λογίζεται ούτε στο χωριό σου "κοινωνικό σύνολο", πόσο μάλλον και "υγιές". Άλλαξε χάπια, σε πειράζουν.

Αλήθειες γράφει όσον αφορά τους αυτο-χαρακτηρισμούς του. Όντως ότι σπέρνεις θερίζεις. Και όλα τα χρόνια που πέρασαν, έσπειρε πολλή μπόχα και απατεωνιά. Ο κόσμος τον θυμάται πολύ καλά, τα χαχανητά, οι ειρωνείες και τα κουτσομπολιά πάνε κι έρχονται πίσω από την πλάτη του, κι αυτός παριστάνει τον αδαή και κουφό.
Τώρα στα 60βάλε, ήρθε ο καιρός να θερίσει το γεροτζόβενο και τα έργα του.Ο λαός λέει, "το μυρμήγκι πρίν ψοφήσει, βγάζει φτερά για λίγο και πετάει". Αυτό μας θυμίζει. Για να δούμε λοιπόν, το πέταγμα και η έπαρσή του, πόσο ακόμη θα κρατήσουν.

Και να πάει να μάθει ορθογραφία, γιατί το "πάνδινους" θέλει -ει.
Επίσης μια συμβουλή. Να μην συγχύζεται.. Στην ηλικία του και στην ασταθή ψυχική του κατάσταση, δεν είναι κι ότι το καλύτερο.
Μη μας πάθει τίποτε, και μετά με ποιόν θα γελάμε δηλαδή.

Δεν ασχολείσαι - δεν ασχολείσαι, αλλά δεν έχεις χάσει ανάρτησή μας, κι όπου σταθείς κι όπου βρεθείς για εμάς μιλάς "απηχημένε" και "αναγνωρισμένε" καραγκιόζη, που τάχα "κρούεις και κώδωνες" στους άλλους.. Τα κουδούνια που 'χεις στο λαιμό σου δεν τα ακούς; Κουφάλογο; Στην ηλικία σου, συμβαίνουν κι αυτά.

Περαστικά σου γέρο. Και σιγά τα ωά!
Τα δικά μας τα ωά ως τώρα πάντως, τα ξύνεις επιτυχώς, δεν μπορούμε να πούμε..

Υ.Γ. Απορία: Όταν μας βλέπει μπροστά του στην Nτάνφορθ γιατί δεν βγάζει άχνα κι αλλάζει πεζοδρόμια, χάνοντας το αγέρωχο στυλάκι του ο κότας; Κοοοο κο κο..

Άξιος! Συνέχισε, είσαι πολύ αστείος.

TGB4


No comments:

Post a Comment