Search This Blog

Thursday, July 25, 2013

Ας χρεώσουμε μωρέ και τη σημερινή έλλειψη πολιτικής βούλησης στον Παπακωνσταντίνου.!!! 
Ε, κύριε Στουρνάρα;




Ίσως θα έπρεπε να εξηγήσει κάποιος στον κύριο Στουρνάρα, πως η αναφορά της Τρόικα στην έλλειψη πολιτικής βούλησης στην Ελλάδα για να παταχθεί η φοροδιαφυγή σήμερα, δε βαρύνει τον Παπακωνσταντίνου, όπως θα βόλευε τον ίδιο, ώστε να καμουφλάρει την απραγία του σημερινού υπουργού οικονομικών, στο κυνήγι των φοροφυγάδων!

Έχει έναν ολόκληρο χρόνο υπουργός και ανεπίτρεπτες φράσεις όπως αυτή:

«Έχω στοιχεία για τον τάδε μεγαλο-δικηγόρο ή τον τάδε διάσημο τραγουδιστή ή τον τάδε Δήμαρχο. Τον κυνηγάω;» δεν τον καθιστούν σοβαρό συνομιλητή, όχι με την τρόικα, μα με τον ελληνικό λαό, ο οποίος έχει ποντάρει πάνω του, ώστε αυτός να πατάξει τη φοροδιαφυγή!

Γιατί αν υπάρχει έστω και ένας έφορος, επόπτης ή ελεγκτής από τον οποίο "έχει λάβει τηλέφωνα" ο κύριος υπουργός ώστε να παρέχει πολιτική κάλυψη στους «untouchables», τον απολύουμε υπουργέ μου, δεν τον καθιστούμε παράδειγμα σε ενημερωτικό σημείωμα!
Αν θέλεις να συσχετίσεις τον Παπακωνσταντίνου υπουργέ μου με τους φοροφυγάδες, πάρε τους νόμους τους οποίους αυτός θέσπισε από το 2010, εδώ εδώ και εδώ τότε που το κράτος ήταν διαλυμένο μετά την "επανίδρυση" του Καταλληλότερου, κάντους χρήση και πιάστους! Απλούστατο!

Τότε και μόνο τότε θα είσαι ο πρώτος μάγκας!

No comments:

Post a Comment