Search This Blog

Saturday, July 27, 2013

ΞΈΝΗ ΑΝΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Κεντρίσματα Ala TGB Style
POSTED BY TORONTO GREEKBLOGGERS


1. "..Είμαι επί 40 χρόνια παραγωγός.."

Αυτό το 40, πρέπει να του έμεινε προ 23ετίας, τότε που θα πρέπει να ήταν 40 χρονών.

Σαράντα χρόνια παραγωγός.
Σαράντα χρόνια εκδότης.
Σαράντα χρόνια δημοσιογράφος.
Σαράντα χρόνια κορνιζάς.
Σαράντα χρόνια επιχειρηματίας (μαγαζάτορας)
Κάποια φεγγάρια τρόφιμος φυλακών...
Θα μας πεις ρε φίλε πόσο χρονών είσαι; Πέρασες σε ηλικία και τον Μητσοτάκη. Ποιόν Μητσοτάκη, τι λέω.. Εσύ πέρασες και τον Highlander! 200 Ετών, και δείχνεις μόνο για 85. Συγχαρητήρια! Τι κρέμες βάζεις;
Είπα (φτύνοντάς σε) "Φτού μη σε βασκάνω", αλλά το σάλιο μου έκανε ένα μαεστρικό ζικ-ζακ και σε απέφυγε. Γιατί, τι έγινε, μήπως μάλωσες και μ' αυτό;2. Θα έκανες πολύ καλά, να σταματήσεις να προσπαθείς άδικα να δουλέψεις τον ελληνισμό της παροικίας. Άδικος κόπος. Οπότε, σταμάτα τα "ΕΓΩ" κάθε δύο γραμμές. Δείχνουν διαταραγμένη προσωπικότητα. Βασικά, είσαι. Απλά μην το δείχνεις, κρύβε το, μας κουράζει. Δεν θα γίνουμε ψυχίατροι του καθ' ενός σας ψυχοπαθή εκεί έξω, εμείς οι υπόλοιποι. Δεν έχουμε τα κέφια σου, ούτε τον ελεύθερο χρόνο σου, για games.

Τα προβλήματά σου, να τα κρατάς για σένα, μην τα αραδιάζεις στον κόσμο, δεν τον αφορούν, και δεν σε λυπούνται. Έχουν δικά τους, πολύ πιο σοβαρά προβλήματα, και ξέρουν πως ούτε εσύ τους λυπάσαι. Και επί τέλους, σταμάτα να σκούζεις σαν υστερική Κατίνα. Οι άντρες δεν σκούζουν, κι όσοι σκούζουν, δεν είναι άντρες.

3. Στην προηγούμενη έκδοσή σου, έγραφες για τον Πέτρο Ίμβριο ένα κάρο μαλακίες, προσπαθώντας να τον υποβιβάσεις ως καλλιτέχνη, σε μια προσπάθεια να "χτυπήσεις" εκείνον που τον έφερε, γιατί θεώρησες μάλλον, πως μπαίνει στα "χωράφια" σου.
Στην τωρινή έκδοση, έτρεχες σαν χεσμένος να μπαλώσεις την νέα σου γκάφα, με παινέματα και γλειψίματα του στύλ σου, γνωστού πλέον και μη εξαιρετέου, και σίγουρα έπειτα από κάποιες "σφαλιάρες" που κάποιοι σου έριξαν, και πολύ καλά κάνανε.

Το ίδιο έκανες και με την Μαίρη Λίντα που έρχεται (και που πάλι θα γλείφεις σε επόμενες εκδόσεις σου), αποκαλώντας την όλο ειρωνεία "ΑΟΙΔΟ" και με κεφαλαία.
ΑΟΙΔΟΙ ήταν κάποιοι από εκείνους που εσύ έφερες.

Λοιπόν; Για μολόγα;
Γιατί τόση επίθεση κατά του μεγάλου, και αξιολογότατου παραγωγού κυρίου Κουτρουμπή;
Γιατί τόση επίθεση εναντίον κάποιας άλλης κυρίας, ονόματι Μαρία;
Γιατί τόση επίθεση σε όποιον ασχολείται γενικώς με τα κοινά, με τα καλλιτεχνικά, με το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, την ενημέρωση κ.λ.π;
Και ποιός σου στην τελική, είπε πως η παροικία είναι "χωράφι" σου;
Ποιός σου είπε στην τελική, πως σε υπολογίζει κάποιος ως "κάποιον" ;

Μάζεψε ρε την ανυπαρξία σου παρά πέρα μη σε πάρει ο διάολος καμιά μέρα.. μας λερώνεις και μόνο που αναπνέεις τον ίδιο αέρα με μας!
Και ακούμε από καλά πληροφορημένες πηγές, ότι συνεχίζεις να "δαγκώνεις" κόσμο και να τους απομυζείς χρηματικά ποσά. Να δούμε μέχρι πότε. Κάποια μέρα, να είσαι σίγουρος, πως κάποιος από αυτούς, θα έρθει και θα μας τα πει χαρτί και καλαμάρι, να βγάλει το άχτι του. Γιατί, τίποτε δεν μένει κρυφό από τον ήλιο για πολύ.
Τότε να δεις και τι θα σας σούρει αυτό εδώ το Blog.. ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ!

No comments:

Post a Comment