Search This Blog

Tuesday, May 21, 2013

ΞΕΝΗ (ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Από τον φίλο "ΜΑΚΕΔΝΟ" αναδημοσιεύουμε την παρακάτω ανάρτηση.:


Η "ενόχληση" του ΑΝΤΙΠΟΔΑ

Φαίνεται να ενοχλήθηκε πολύ ο συνάδελφος "ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ" γιά την ανάρτηση - αναδημοσίευση που κάναμε με τίτλο " "Ανεπιθύμητος" ο Παπανδρέου στο Εδιμβούργο..".

Μία ανάρτηση που δημοσιεύτηκε σε δεκάδες ελληνικά ΜΜΕ και blogs, τόσα πολλά, που πραγματικά δεν μπορείς να βρείς σε ποιό απ' όλα δημοσιεύτηκε πρώτο.

Επιγραμματικά αναφέρουμε μερικά από αυτά τα sites... Σκάΐ, real.gr, newsit.gr, news123.gr, inews.gr, troktiko, Πρώτο Θέμα και σε πολλά άλλα..

Φυσικά κατά τον "ΑΝΤΙΠΟΔΑ" όλες οι παραπάνω ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένου και της δικής μας, ανήκουν στα φασιστικά-ακροδεξιά siteς της Ελλάδας...

Δυστυχώς γιά τον "ΑΝΤΙΠΟΔΑ", δεν είμαστε φερέφωνο κομματικών οργανώσεων και ούτε έχουμε αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων. Αυτούς θα τους κρίνει η ιστορία και ο Ελληνικός λαός.

Στη σελίδα μας δημοσιεύονται θετικά και αρνητικά σχόλια γιά όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου και του Γ. Παπανδρέου. Ας μας επιτρέψει λοιπόν να έχουμε τις δικές μας απόψεις γιά τον οποιοδήποτε πολιτικό και να διαχειριζόμαστε τις αναρτήσεις μας όπως εμείς θεωρούμε καλύτερα.

Τώρα το ποιός είναι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" και ποιός όχι.. αφήνουμε να μιλήσουν οι αναγνώστες μας και τα γραπτά μας.



ΣΗΜ. ΑΝΤΙΠΟΔΑ:

Άμεσα - όπως συνήθως,- ενεργοποιήθηκαν τα αντανακλαστικά του πάντα φιλικού μας Blog «Μακεδνος». Έτσι, μόλις δημοσιεύσαμε ένα σχόλιο-απάντηση σε καταχώρησή του για το “persona non grata” της “Real Democracy Now Edinburgh”, (για τον κ. Παπανδρέου), πήρε «μολύβι και χαρτί» που λέει κι’ ο …καλλίτερος και να ’σου η απάντηση.! Μόνο που, ανάμεσα στις γραμμές, διαπιστώνουμε μια κάποια …ομολογία της «γκάφας», ή της ενόχλησης, αφού πουθενά δεν αναφέρεται στο …ανάστημα ή στο ειδικό βάρος της οργάνωσης που χαρακτηρίζει τον Παπανδρέου ως «ανεπιθύμητο».! Διότι το δικό μας σχόλιο μιλούσε, ουσιαστικά, για ομάδα της πλάκας ή κάτι χειρότερο. Είναι δηλαδή σαν να λέμε ότι βγαίνει, με ανακοίνωσή της, μια από τις ... γνωστές μας ελληνοκαναδικές οργανώσεις-σφραγίδες και δημοσιεύει απόφασή της που χαρακτηρίζει “persona non grata” στον Καναδά, στο Τορόντο, ή στην Κοινότητα, τον πρόεδρο της Βουλής κ. Μεϊμαράκη.! Ποια αξία θα είχε κάτι τέτοιο κ. idas; Προφανώς καμία. Σωστά; Σωστά θα πείτε.!


Πάμε λίγο παρακάτω. Μπορώ να σας αναφέρω εγώ μερικές εκατοντάδες ακόμα blogs τα οποία αναπαρήγαγαν την είδηση αυτή, αλλά αυτό όμως τι πάει να πεί; Ότι θα βάλουμε στη ζυγαριά όλα αυτά τα μπλόγκς και άμα η ζυγαριά γύρει προς το μέρος τους η είδηση είναι σοβαρή, και άρα δημοσιεύσιμη ως αληθινή;

Κανένας δεν αποκάλεσε φασιστικά ή έστω ακροδεξιά τα εν λόγω μπλόγκς, συμπεριλαμβανομένου του δικού σας, με το οποίο έχουμε συμφωνήσει άπειρες φορές και μάλιστα υπήρξε πολλάκις πηγή πληροφόρησης για μας. Γι’ αυτό μιλήσαμε στην αρχή για …διάβασμα ανάμεσα στις γραμμές. Σωστά;

Κάτι ακόμα, σαν συμβουλή ας πούμε, ως μεγαλύτερος: Όταν χάνεται η ψυχραιμία ένεκα ενός λάθους, ακουμπάμε το …μολύβι πάνω στο χαρτί και περιμένουμε λίγες ώρες, ή και παραπάνω. Μετά απ’ αυτό τα πράγματα ξεκαθαρίζουν καλλίτερα και η απάντηση έχει νόημα γιατί είναι στα σωστά πλαίσια τοποθετημένη… (Θα αντιπαρέλθω το «φερέφωνο κομματικών οργανώσεων», διότι είναι μέρος της σύγχυσης και αποτέλεσμα της βιασύνης. Δεν το λαμβάνω καν υπόψη μου ότι εγράφη… έστω κι’ αν είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη.)

Τέλος θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη αν τυχόν, άθελά μου, προσπάθησα να σας επιβάλω τις δικές μου, ή έστω κάποιων άλλων, τις απόψεις… ή να επέμβω στην αλλαγή διαχείρισης των αναρτήσεών σας.

Ακόμα, δεν θα τολμήσω να ανέβω στη ζυγαριά ως «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ», διότι η άλλη μεριά θα έχει τρία παραπάνω γράμματα και θα με κερδίσει..! Αυτά…

No comments:

Post a Comment