Search This Blog

Friday, May 10, 2013


Η Γιάννα Αγγελοπούλου στο Τορόντο

Στο Τορόντο θα βρίσκεται την προσεχή Δευτέρα η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, π. πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004».
Δεν γνωρίζουμε όλο το πρόγραμμα της επίσκεψης της κ. Αγγελοπούλου στην πόλη μας αλλά από σχετική ανακοίνωση μάθαμε ότι θα συναντηθεί με την ομογένεια από τις 6:30 μέχρι τις 8:00 το απόγευμα στο «Πολυμενάκειο» Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας, σε μια ελεύθερη για όλους μας είσοδο. Μια ώρα πριν η κ. Αγγελοπούλου θα συναντηθεί με εκπροσώπους των παροικιακών ΜΜΕ και θα απαντήσει σε ερωτήσεις τους.  
Σκοπός της επίσκεψης της κ. Αγγελοπούλου είναι η παρουσίαση του βιβλίου της “My Greek Drama”, οι πωλήσεις του οποίου ξεπερνούν κάθε προσδοκία, στο μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο του κόσμου Amazon.!
Ενδεικτικό είναι το ότι στην κατηγορία των βιβλίων με την μεγαλύτερη ζήτηση το my Greek Drama κατατάσσεται πρώτο με 93,6 %.!!! Την πρώτη θέση καταλαμβάνει επίσης και στην κατηγορία των μπέστ σέλερς, γυναίκες στην πολιτική, ενώ βρίσκεται στην όγδοη θέση στην κατηγορία των hot new releases.
Τέλος, επί δυο συνεχόμενες ημέρες είναι μεταξύ των πρώτων εκατό στις πωλήσεις… 

No comments:

Post a Comment