Search This Blog

Tuesday, April 9, 2013

TΡΙΚΑΛΑ:
 Έκθεση με σπάνιο υλικό για τον Δημήτρη Μητροπάνο Διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μονής με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό του



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής, εκπροσωπώντας την ομώνυμη συνοικία, η οποία αποτέλεσε το ορμητήριο του κορυφαίου τραγουδιστή στη χάραξη μιας μοναδικής πορείας στη σύγχρονη Ελληνική μουσική σκηνή, θα τιμήσει τη μνήμη του, διοργανώνοντας έκθεση σπάνιου και ανέκδοτου φωτογραφικού υλικού, το οποίο θα είναι χωρισμένο σε 9 ενότητες καλύπτοντας όλο το φάσμα της ζωής και της καριέρας του, εκινώντας απο τα πρώτα παιδικά χρόνια. και φτάνοντας μέχρι τα τελευταία.
Επίσης θα περιλαμβάνεται αναλυτικά η προσωπική του δισκογραφία και οι συμμετοχές του σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τρικκαίων και θα λάβει χώρα στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου, Διογένους 7 στην Αγία Μονή και αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της εντός του Μαϊου 2013.Ήδη ο Σύλλογος μετά τη συγκέντρωση του υλικού που προέρχεται από τα προσωπικά αρχεία μελών του αλλά και άλλων συμπολιτών που το πρόσφεραν απλόχερα προετοιμάζεται πυρετωδώς για να διαμορφώσει με τον καλύτερο τρόπο το χώρο της έκθεσης που θα είναι επισκέψιμος για όλους τους Τρικαλινούς και όχι μόνο. Ευελπιστούμε ως Σύλλογος, ότι στο άμεσο μέλλον αυτά τα εκθέματα θα εμπλουτιστούν ακόμη περισσότερο και με νέο υλικό και ίσως με κάποια προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη Μητροπάνου που θα παραχωρήσει η οικογένεια του. Ευχόμαστε αυτό το εγχείρημα να αποτελέσει το έναυσμα για μια σειρά εκδηλώσεων που θα φωτίσουν τη μοναδική προσωπικότητα του Δημήτρη Μητροπάνου και θα συστήσει στο Πανελλήνιο την γενέτειρά του Αγία Μονή και την πόλη των Τρικάλων.
trikaladay.gr
Κάπελας Δημήτρης

No comments:

Post a Comment