Search This Blog

Wednesday, April 10, 2013

Ο Πόλεμος των Blogger...

Μια φορά, κι έναν καιρό..
Πολύ καιρό πρίν, σε έναν πολύ μακρυνό γαλαξία.. άρχισε ένας μεγάλος πόλεμος. Ο πόλεμος των Blogger!..

Η σκοτεινή πλευρά, με επικεφαλής τον λόρδα Νταρθανάς, προσπαθούσε να επιβάλει το σκότος σε όλη την διαγαλαξιακή παροικία. Τα έβαλε με κάθε έναν “ανυπόγραφο ρεπόρτερ”.

Σαν βοηθούς είχε –μεταξύ άλλων- μια ξανθιά με στραβά πόδια και κοντή.. λαιμόκοψη, που φόραγε την ίδια διαστημική στολή για ολόκληρες μέρες, καθώς κι έναν άγριο“βίσωνα” με τρομερά, παντοδύναμα κέρατα, που έτρεχε ξοπίσω τους πειθήνια σαν κουτάβι. Άχου το καημένο..
Απο την άλλη πάλι, η φωτεινή πλευρά, με αρχηγό τον λοχαγό TGBlogger, παρέα με τα εξελιγμένα ρομπότ TGB1, TGB2, TGB3 & TGB4, τα πήραν στο κρανίο και είπαν το ηρωϊκό “αϊ σιχτίρ” που γιορτάζεται στις 17 Ιούλη απο τότε, και επαναστάτησαν εναντίον της σκοτεινής πλευράς, για να βρούν την υγειά τους οι άνθρωποι. Ε μα τους είχε ζαλίσει τα ούμπαλα ο τύπος.
“Ως πότε παλουκάρια, θα ζούμαν στα στενά;” Είπαν με ένα στόμα. “Στενά είναι, δε χωράμε να ξαπλώσουμε”, είπαν με άλλο ένα. Κι έτσι, απο στόμα σε στόμα, άρχισε δυναμικά πλέον η επανάσταση.

Δεν τολμούσε κανένας σε όλο το γαλαξία να κατέχει Blog. Το απαγόρευε ο λόρδας δια ροπάλου. Έτσι και κάποιος πάροικος εσυλλαμβάνετο να διατηρεί Blog, τον έπαιρνε και τον σήκωνε. Τον περιλάβαινε ο ίδιος ο λόρδας προσωπικώς, και δεν τον άφηνε σε χλωρό κλαρί.

Κάποια μέρα λοιπόν, ..τώρα μέρα ήτανε, νύχτα ήτανε.. δεν παίρνω κι όρκο, ο TGB τα πήρε άγρια με τον ψευτολόρδα, και του έκανε πλέον τη ζωή, διαστημικό πατίνι.

Έφτιαξε ένα Blog κι αυτός, και άρχισε να τα χώνει στον σκοτεινό λόρδα, με μοναδική μαεστρία, που ο λόρδας δεν υπολόγισε. Δηλαδή, απο δεξιά την περίμενε, μα απο πίσω του ‘ρθε.
Ο λόρδας, άρχισε να τρώει πλέον τις καρπαζιές σβουριχτές, να μια απο δω, να μια απο κεί, με αποτέλεσμα στο τέλος, να αισθάνεται ζαλάδες.

Ώσπου, την έκανε για άλλη μια -μα και τελευταία- φορά, νύχτα απο το γαλαξία, και ζήσανε ξανά πάλι όλοι καλά, όπως πρίν, κι εμείς καλύτεραααα..

Δείτε στη συνέχεια μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα-ντοκουμέντα, και που είναι άλλη μία αποκλειστικότητα του Blog μας.





View Full Album

Από τον/την Blogger στο Toronto Greek Bloggers

No comments:

Post a Comment