Search This Blog

Wednesday, April 10, 2013


«Μαϊμού» …δημοσιογράφος-πρ@αγωγός, εξαπατά ανυποψίαστους ομογενείς.!


Εμφανίζεται ως μεγαλοδημοσιογράφος – παραγωγός, σε διάφορους ανυποψίαστους ομογενείς, συνήθως υπερήλικες, τους τάζει μεγάλα κέρδη και τους αποσπά τις οικονομίες τους για να τις …επενδύσει σε «χρυσοφόρες» αρπαχτές.!
Ξέρουμε 2 περιπτώσεις που συνέβηκαν σε γνωστούς συμπάροικους και οι άνθρωποι χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο για αυτή τους την απερισκεψία.
Ο ένας μάλιστα εξ’ αυτών, λέει ότι ήταν οι μόνες του, τελευταίες, 20 χιλιάδες που του’ χαν απομείνει για να συμπληρώνει την συνταξούλα του και να ζει αξιοπρεπώς… Τώρα
στερείται και τα απαραίτητα προς το ζείν κι’ αν δεν τα πάρει -που ΔΕΝ θα τα πάρει- είναι χαμένος.!
Τελευταία, με την διακοπή των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, προσπαθεί να πουλήσει  «προστασία» στον μητροπολίτη, ο οποίος …καθυβρίζεται από μερικά blogs, αποσπώντας μετρητά από θρησκόληπτους  δυο τουλάχιστον ενοριών όπως είναι η των Βορείων προαστίων και του Δυτικού …Τορόντο.! Ξέρουν αυτοί… (και αυτός).!
Ο μητροπολίτης ο οποίος ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα, λέγεται ότι διαχώρισε τη θέση του και τόνισε πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσοι συναναστρέφονται με τέτοια υποκείμενα.!!!
ΠΡΟΣΧΗ, λοιπόν, διότι το …γουρούνι δαγκώνει άσχημα.!!! Και θα επανέλθουμε…  

1 comment:

  1. Milate alithia? Arxise pali ta palia tou diladi. sa de ntrepete

    ReplyDelete