Search This Blog

Sunday, December 16, 2012


ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΕΙΟ
Η διανομή των ρούχων, υποδημάτων και τροφίμων στους έχοντες ανάγκη.
ΑΠΟ ΤΗΝ «ΣΥΜΠΟΝΙΑ»
ΠΕΡΑ του ότι ΔΕΝ έχουμε αρκετή πληροφόρηση για το θέμα της κοινοτικής «ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ», συμβαίνει να είμαστε, συγχρόνως, οπαδοί του … «ΜΗ γνώθι η δεξιά σου, τι ποιεί η αριστερά σου», όπως ακριβώς μας το έμαθε ο μητροπολίτης μας.! Και για όσους μειδίασαν, ίσως, γιαυτό, τους λέμε μόνο τούτο: Είδαν κάπου κάποια ανακοίνωση της Μητρόπολης η οποία να λέει ΠΟΣΑ χρήματα μάζεψε για τον μικρό Αλέξανδρο και ΤΙ τα έκανε; ΤΙΠΟΤΑ απολύτως.! Γιατί; Διότι ΔΕΝ πρέπει να γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά.!! Απλά πράματα.!!!
ΔΗΛΑΔΗ, τι θα κερδίζαμε εμείς οι κοινοί θνητοί αν γνωρίζαμε ότι το ποσό που μαζεύτηκε είναι 120.000 και κάτι ψιλά και ότι για τον Αλέξανδρο διατέθηκε ποσό άνω των 1.000 δολαρίων; ΔΕΝ θα κερδίζαμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, ενώ ο μητροπολίτης θα παράβαινε την εντολή του Κυρίου…
Για αυτό σας λέω, δώστε και μη ρωτάτε.! Ο Σωτήριος έχει πολλούς λογαριασμούς για την τοποθέτησή τους.!! Δεν θα πάει τίποτα χαμένο.!!! Σας διαβεβαιώ…
ΤΩΡΑ, όσον αφορά τη «ΣΥΜΠΟΝΙΑ» της Ελληνικής Κοινότητας, είναι μερικοί άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν με ό, ποιες δυνάμεις διαθέτουν, τους ανύμπορους συμπολίτες μας με ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα και ότι άλλο υπάρχει διαθέσιμο.
ΟΣΟΙ, λοιπόν, έχουμε ανάγκη μιας τέτοιας βοήθειας ας περάσουμε αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 Δεκεμβρίου, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το «Πολυμενάκειο» για να πάρουμε ότι μας ταιριάζει και καλύπτει κάποιες απ’ τις ανάγκες μας.
ΑΝ η γιγάντια αυτή προσπάθεια των εθελοντών της Κοινότητας αξίζει τον κόπο θα το δούμε αύριο το βράδυ με το τέλος της διανομής…

Μερικές φωτογραφίες από την επάνω αίθουσα του «Πολυμενάκειου» η οποία είναι γεμάτη από καλά τοποθετημένα και με μεράκι, είδη προς παράδοση στους έχοντες την ανάγκη τους.






Εδώ οι άνθρωποι -εθελοντές της Κοινότητας- οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά για την άψογη ταξινόμηση και την τοποθέτηση των ειδών.
Συγχαρητήρια σε όλους…   

No comments:

Post a Comment