Search This Blog

Monday, December 17, 2012


ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σπίτι 
του προέδρου της Δημήτρη Κάρα

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο σπίτι του προέδρου της Παμμακεδονικής Ένωσης του Οντάριο κ. Δημήτρη Κάρα.
Εξηνταπέντε περίπου ομογενείς, συγγενείς και φίλοι του Δημήτρη και της Πέγκης Κάρα, καθώς και μέλη του Δ. Συμβουλίου και του Γυναικείου Τμήματος της Οργάνωσης συγκεντρώθηκαν για μια «Οικογενειακή» χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Η γιορτή άρχισε ουσιαστικά με την είσοδο στο σπίτι της ομάδας των Μακεδόνων η οποία τραγούδησε τα κάλαντα όπως κάθε χρόνο περνώντας απ’ όλα τα καταστήματα της Danforth. Επειδή ότι και να γράψουμε για τη βραδιά, πέρα του ότι θα φανεί λίγο …αβανταδόρικο, δεν αφορά το κοινό αλλά τους παρευρεθέντες, θα αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους και να μείνουν ως ενθύμιο σ’ όσους βρέθηκαν εκεί. Η μόνη παράληψή μας θα ήταν αν δεν ευχαριστούσαμε ιδιαίτερα την οικοδέσποινα κ. Πέγκυ Κάρα η οποία εξυπηρέτησε προσωπικά έναν προς έναν όλους τους καλεσμένους τους... 











 Έκπληξη της βραδιάς η παρουσία του, τρίτης γενιάς, ομογενή μας παραγωγού Dean και της κ. Αντωνάκη, ο οποίος ανεβάζει στο θέατρο Richmond Hill Centre στις 4-6 Ιανουαρίου, το έργο «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται», σε μετάφραση του πατέρα του καθ. Μιχαήλ Αντωνάκη.


















No comments:

Post a Comment