Search This Blog

Thursday, November 8, 2012

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ


Τα ονόματα των υποψηφίων για 
το Συμβούλιο της Κοινότητας
Ο από 1ης Ιανουαρίου 2013 νέος πρόεδρος της
Ελληνικής Κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης
Δημοσιεύουμε σήμερα τα ονόματα, όσων έθεσαν υποψηφιότητα για το νέο Δ. Συμβούλιο της Κοινότητας και τα οποία θα δοθούν …αύριο στη δημοσιότητα.
Η λίστα αυτή των ονομάτων δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη αφού προέρχεται από την τηλεφωνική ανάγνωσή της σε κάποιους ομογενείς, από …στέλεχος της Εφορευτικής Επιτροπής, το οποίο πρωτοστάτησε στο να ΜΗ δοθούν στην δημοσιότητα την Δευτέρα το βράδυ για λόγους …αρχής.! Είναι ουσιαστικά προϊόν …τηλεφωνικής υποκλοπής και ως εκ τούτο μπορεί να είναι και πλαστή…
Η βασική λίστα έχει ως εξής: Αρτεμάκης Αντώνης, Αθανασίου Τζίνα, Αλικάκης Γιώργος, Αναστασιάδης Τζίμη, Ανδρικόπουλος Τομ, Βόκας Ζήσης,  Γεωργακόπουλος Νίκωνας, Δημάκου Σιμέλα, Διολίτσης Γεώργιος, Κακαγιάννη Αναστασία, Καστρινός Σάμ, Κεραμιδόπουλος Σου, Μαυρίδη Χαρά, Μήλιαρης Δημήτρης, Μυλωνάκης Εμμανουήλ, Νικολάου Γιώργος, Νικόπουλος Γιώργος, Ιορδάνου Ερμής,  Τράϊκος Δημήτρης, Τσούμης Βασίλης, Χάρος Αργύρης, Χέντυ Μάρθα, Χατζηθεοφάνου Αναστάσιος και ακόμα 3 υποψήφιοι των οποίων τα ονόματα δεν γνωρίζουμε και που μπορεί ίσως να παραιτηθούν όπως κουβεντιάζεται στους διαδρόμους… Έτσι θα έχουμε ένα Δ. Συμβούλιο άνευ εκλογών το οποίο χωρίς αντιπολίτευση θα αφοσιωθεί απερίσπαστο στο έργο της εξυγίανσης των οικονομικών του οργανισμού.!
Τώρα όσον αφορά το εκτελεστικό, εκτός της προεδρίας η οποία ανήκει στον Αντώνη Αρτεμάκη, της αντιπροεδρίας που πάει αυτοδίκαια στον «πρώην» κ. Νίκωνα Γεωργακόπουλο, όλα παίζονται... Φυσικά εκτός από τις προεδρίες των 4 εκκλησιών οι οποίες …δικαιωματικά πάνε στους κ. κ. Δ. Μήλιαρη, (Παναγία), Γ. Αλικάκη, (Αγ. Ιωάννη), Α. Χάρο, (Αγ. Δημήτριο) και Ζήση Βόκα, (Αγ. Ειρήνη), εκτός κι’ αν εκλεγεί ο ανεξάρτητος κ. Τράϊκος ο οποίος τη δικαιούται αφού εκτός του τίτλου του π. αντιπροέδρου, φέρει και τον τίτλο του υποδιακόνου.! … Κάτι παρόμοιο θα συμβεί αν αντί του κ. Χάρου εκλεγεί ως σύμβουλος ο επίσης ανεξάρτητος  κ. Διολίτσης…
Πάντως, σε λίγες ώρες από τώρα, δηλ. μέχρι αύριο το μεσημέρι, θα έχουμε στα χέρια μας τα πραγματικά γεγονότα, αντί των παραπάνω υποθετικών.!!!   

1 comment:

  1. Ρε κουμπαρε ακομη με της κοινοτιτας τα χαλια ΑΣΧΟΛΙΣΕ.
    Αντωνης Στοιτσας καλυμνος (00306973434902)
    Εξερετικη ρακι εχουμε και εμεις
    ΛΕΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ReplyDelete