Search This Blog

Saturday, November 10, 2012

ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ...


Προεκλογική …εκστρατεία…
Από την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τορόντο,
ξεκίνησε ο Αντώνης Αρτεμάκης…
Μπέτη Σκουτάκη, Αντώνης Αρτεμάκης, Σοφία Παπανδρέου, Κίκος Τσερωτάς
 ΜΕ επίσκεψή του στη Λέσχη του ΠΑΣΟΚ Τορόντο, άρχισε χθες βράδυ την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος πρόεδρος της Κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης. Ο κ. Αρτεμάκης συνοδευόμενος από τον νυν πρόεδρο κ. Νίκωνα Γεωργακόπουλο, την κ. Μπέτη Σκουτάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Κακαγιάννη, και τον γραμματέα κ. Γιώργο Κακαρέλη ανέβηκαν κατά τις 9:30 για ένα καφέ και λίγη κουβέντα γύρο από τα ζητήματα που απασχολούν την Κοινότητα. Τους επισκέπτες υποδέχτηκε η γραμματέας της οργάνωσης κ. Σοφία Παπανδρέου, η κ. Ειρήνη Μαντέλου, κ. Χρ. Βογιατζής και άλλα μέλη και φίλοι τους.
Αναφερόμενος ο κ. Αρτεμάκης, στα κοινοτικά θέματα, τόνισε ότι ενώ η Κοινότητα έχει αποφύγει τον κίνδυνο χρεοκοπίας, παραμένουν πολλές ακόμα εκκρεμότητες η οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν και προς την επίλυση των προβλημάτων αυτών θα αφιερώσει μαζί με τους συνεργάτες του, όλο του το χρόνο. Και θα τα καταφέρουμε, τόνισε, διότι «Όλοι μαζί μπορούμε», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Νίκωνας Γεωργακόπουλος, εν είδη απολογισμού του έργου του συμβουλίου του είπε ότι εργάστηκαν σκληρά, κουράστηκαν, αλλά το έργο που αφήνουν πίσω τους, τους δικαιώνει και φυσικά τους ξεκουράζει…








    

No comments:

Post a Comment