Search This Blog

Tuesday, November 6, 2012


Ένα σχόλιο με αφορμή δημοσίευμα
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ...ΠΡΟΕΔΡΟς
του «ΜΑΚΕΔΝΟΥ»
Στον «Μη έγκριτο» αλλά συνήθως καλά πληροφορημένο «ΜΑΚΕΔΝΟ», αλιεύσαμε το παρακάτω σχόλιο το οποίο και μεταφέρουμε για όσους …δεν έχετε πρόσβαση σ’ αυτόν.

«Τελικά κάποιοι "πρόεδροι" ομογενειακών οργανισμών ή καλύτερα "βασιλιάδες χωρίς βασίλειο" γιά μιά ακόμη φορά αποδείχτηκαν πολύ μικροί. Δεν είναι δυνατόν να διαδίδεις πως έχεις πάρει 20 αιτήσεις, κατεβάζεις ομάδα, τρελαίνεις τα άτομα της εφορευτικής επιτροπής με δεκάδες τηλεφωνήματα... και όλα αυτά για να γίνεται θόρυβος γύρω από το όνομα σου.. Αυτό λέγεται κομπλεξισμός και ψυχοπάθεια...»

Στις 28/10 ο επίσης «Μη έγκριτος» «ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ» έγραφε:

«Τα όσα …κουραφέξαλα ακούγονται για δήθεν συνδυασμό των 23 (!), είναι …μπαρούφες για να ακούσουν και να δουν, μερικοί τενεκέδες, δημοσιευμένο το ονοματάκι τους, με το οποίο είναι …ερωτευμένοι και για το οποίο δίνουν ακόμα και …λίγο από τα οπίσθιά τους για λίγη προβολή.!! Έτσι τουλάχιστον λένε κάποιοι της Εφορευτικής...»

(Επομένως όσοι εκ της Εφορευτικής ενημερώνονται από τον ΑΝΤΙΠΟΔΑ, γνώριζαν και δεν …τρελάθηκαν.! Οι άλλοι, …ας πρόσεχαν.!)

Τελικά, ως πρόεδροι της πλάκας να μη κάνουν κι’ αυτοί την πλάκα τους; Στο κάτω-κάτω η πλάκα έπιασε αφού όλη μέρα χθες η Εφορευτική -και όχι μόνο- περίμεναν με …αγωνία τον «βασιλιά χωρίς βασίλειο». Έτσι είναι οι άνθρωποι της …πλάκας, δεν σταματούν πουθενά και με τίποτα, τους αρέσει να γελοιοποιούν ή να γελοιοποιούνται, αρκεί να βρίσκονται – όπως μόνο αυτοί νομίζουν- στην επικαιρότητα.! Ειδικά τώρα που έχει συνήγορό του τον άλλο μεγάλο πρόεδρο του Κογκρέσου, χωρίς Κογκρέσο.!!! Εξ’ άλλου όταν το λεξιλόγιό σου είναι περιορισμένο, είναι επόμενο  να μη γνωρίζεις τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ…
Τυχαίο που βρίσκονται, όλη μέρα, μαζί στο καφενεδάκι της πλατείας;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…

No comments:

Post a Comment