Search This Blog

Wednesday, August 22, 2012

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:


Δεύτερος διαγωνισμός φωτογραφίας του Δικτύου Νεολαίας ΣΑΕ Λατινικής Αμερικής 

   Δραστηριότητες του Ελληνισμού της Λατινικής Αμερικής» είναι το θέμα του δεύτερου διαγωνισμού φωτογραφίας, που προκηρύσσει το Δίκτυο Νεολαίας της Περιφέρειας Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ).

   Ο διαγωνισμός εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται από το ΣΑΕ Λατινικής Αμερικής για την ενδυνάμωση των δεσμών των νέων ομογενών με την πατρίδα και την ανάδειξη της παρουσίας του ελληνικού στοιχείου στις χώρες υποδοχής.

   Οι συμμετέχοντες καλούνται να αποστείλουν φωτογραφίες από χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις δράσεις των ομογενών μας (εορτές, παρελάσεις, μαθήματα ελληνικών κ.ά.), αλλά κι από θρησκευτικές τελετές.

   Οι δώδεκα καλύτερες φωτογραφίες θα στολίσουν το ημερολόγιο της Περιφέρειας Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής του ΣΑΕ για το 2013, όπως έγινε και το 2012, με πολύ μεγάλη ανταπόκριση των νέων, δεύτερης, τρίτης, ακόμη και τέταρτης γενιάς.

   Το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού θα συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ για την κοινότητα του συμμετέχοντος με την καλύτερη φωτογραφία, που θα διατεθεί για την αγορά διδακτικού και πολιτιστικού υλικού.

   Επίσης, από 100 ευρώ θα λάβουν τα δώδεκα άτομα οι φωτογραφίες των οποίων θα επιλεγούν για το ημερολόγιο, το οποίο θα διατεθεί δωρεάν σε όλες τις Ελληνικές Κοινότητες της Λατινικής Αμερικής.

No comments:

Post a Comment