Search This Blog

Monday, August 20, 2012

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Με ποιά προσόντα μας (ή θέλουν να μας) εκπροσωπούν;

Αγαπητέ Αντίποδα.
Μη σας φαίνεται παράξενος ο …πολύς εναγκαλισμός των ηγετών μας με μητροπολίτες και βολευτάδες… Όλοι έχουμε παιδάκια και ένας διορισμός τους σε δημόσια υπηρεσία δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα. Προς τι λοιπόν η αντιπαράθεση μαζί τους; Ποιος από τους νυν ή τους επίδοξους ηγέτες μας νομίζεις ότι ενδιαφέρεται για την παροικία; Τι πρόσφερε σε μένα το φουκαρά αδύναμο ομογενή όλα αυτά τα χρόνια, το ΣΑΕ, το Κογκρέσο, η Ομοσπονδία; Αν εξαιρέσει κανείς το σύλλογο της περιοχής μας ο οποίος  μας φέρνει σε επαφή μια-δυο φορές το χρόνο και την Κοινότητα η οποία  έχει φθηνά ελληνικά σχολεία για τα παιδάκια, λίγο χορό και γενικά ό,σο πολιτισμό μπορεί, τι μας πρόσφεραν οι …μεγάλοι οργανισμοί εκτός από σκαλοπάτι στους προέδρους τους για να ανεβούν σε βουλευτικές, δικαστικές ή άλλες καρέκλες προς βιοπορισμό τους; Ακόμα και ο τελευταίος πρόεδρος του Κογκρέσου, πάτησε το σκαλί του και το παράτησε για μια θέση στη Βουλή.!..
Τι μπορεί να προσφέρει σε μένα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας; Ποιες προσωπικές επαγγελματικές ή επιστημονικές επιτυχίες του τον κατατάσσουν στους ικανούς να προσφέρει και σε μένα κάτι;
Τι μπορεί να προσφέρει σε μένα ο κ. Μάνιος αφού μέχρι προχτές, εποχή Μενεγάκη – Γερονικολού από την χρεοκοπούμενη Κοινότητα έβγαζε τα προς το ζείν; Τι να προσφέρει σε μένα ο κ. Πάππας όταν μόνο να φωτογραφίζεται ξέρει, για την αυτοπροβολή του και να χρησιμοποιεί ό,τι πιο βρώμικο διαθέτει η ελληνική γλώσσα, κατά όσων τον κρίνουν; Αν δεν μπορεί να δεχτεί έστω και λίγη αυστηρή κριτική γιατί δεν κάθεται σπίτι του; Με τέτοιο υβρεολόγιο στα γραπτά του, παραμένει ακόμα πρόεδρος του Κογγρέσσου; Και με αντιπροσωπεύει; Χριστός κι’ Απόστολος…..
Εδώ και Τώρα στα σπίτια σας να ξεκαθαρίσει η οργανωμένη ομογένεια από την παρουσία σας. Αρκετά πια, σας φάγαμε στη μάπα……..
Παρακαλώ για τη δημοσίευσή του αν δεν σας είναι πολύ βαρύ,,,,,,,,,,,,    

1 comment:

  1. Meinete agaphte sto syllogo na xorepete tipota na sas fygei o kahmos. Ama kaigeste toso giati den pate na analavete thn skutalh na mas deixete pws ginete h swsth douleia? TO NA KRITIKAROUME EINAI TO PIO EYKOLO. Ti egine ta groupakia stamathsane ta taxidia overseas kai otan ginete to" Taste of the Danforth' phgainoume gia ekdromh sto Niagara gia xekarfwma? XAXAXAXAXXXAXA TOSH LUSSA PIA AMA THELETE VALTE TO ONOMATAKI SAS KAI NA KANETE KARIERA SAN MOIROLOGISTRA H SA MELLONTOLOGOS THA SAS PROTIMHSOUME....

    ReplyDelete