Search This Blog

Thursday, August 2, 2012

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...


Τρεις ομογενείς ηγέτες
Τα βρήκαν υπό την …σκιά της Εκκλησίας.!

ΔΕΝ ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ πιστεύω ακράδαντα στις …θεϊκές ικανότητες ενός ιερέα, αρκεί να μην είναι επί πολλούς μήνες …απλήρωτος.!
Χρειάστηκαν μόλις δυο ώρες οδήγημα και λίγη βενζίνη για να βρεθούν όλοι μαζί σε τόπο …χλοερό, τόπο αναπαύσεως, δηλαδή σε ένα πάρκο, όπου οι άνθρωποι γιορτάζουν, …παντρεύονται ή και …μονοιάζουν, εκτός όλων των άλλων που μπορούν να κάνουν εκεί πέρα.
Την περασμένη Κυριακή έγινε και τούτο. Βρέθηκαν (τυχαία;) στο πάρκο των Αραχωβιτών οι ηγέτες των ομογενειακών οργανισμών, ήτοι οι πρόεδροι του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου κ. Πάππας, της Ομοσπονδίας κ. Δαλακούρας και ο βουλευτής των βορείων κ. Μενεγάκης, καλεσμένοι του συλλόγου για το ΠΙΚ-ΝΙΚ.
Να ‘σου κι’ ο παπα-Νικόλας ο Αλεξανδρής, …επιστρατευμένος να παντρέψει έναν  75χρονο νεαρό, με μια χαριτόβρυτη δεσποινίδα 62 Μαΐων, έτσι ρομαντικά στο ξωκλήσι του πάρκου…
Δεν του ‘φτασε όμως το μυστήριο του γάμου και θέλησε να διπλώσει το …καλό.!
Βρήκε τους τρεις καλεσμένους ηγέτες και γνωρίζοντας ότι οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλλίτερες, το ‘βαλε στόχο να τους μονιάσει… Το …μυστήριο δεν άργησε καθόλου. Τους …μάντρωσε κάτω από το κιόσκι, στο τραπέζι των επισήμων και σε πολύ λίγο χρόνο, άρχισαν οι μεταξύ τους …αγκαλιές και τα φιλάκια. Είπαν πολλά, έβγαλαν τα απωθημένα τους και όλα μέλι-γάλα.! Νόμιζες ότι ήταν μια οικογένεια που είχε πάνω από 35 χρόνια να σμίξει.! Ο κόσμος, βέβαια, τους έγραψε κανονικά, αδιαφορώντας για την παρουσία τους, αλλά κι’ αυτοί δεν πολύ νοιάζονται για το λαό τους. Αρκεί να …είναι οι ηγέτες του και όλα τα άλλα περισσεύουν.! Α, ναι με την αποχώρηση του βουλευτή μας, κάποιοι δυο-τρεις τον χειροκρότησαν κι’ έφυγε κατενθουσιασμένος… Για τους άλλους δυο δεν χρειάζεται να πω πολλά… Κατουρήθηκαν απ’ τη χαρά τους που τα βρήκαν με τον βουλευτή… Δεν είναι και λίγο πράμα.!!!  Συγχαρητήρια στον παπα-Νικόλα. Πέτυχε το ακατόρθωτο. Ούτε ο ίδιος ο μητροπολίτης δεν θα μπορούσε να το κάνει… Άξιος…

No comments:

Post a Comment