Search This Blog

Tuesday, May 15, 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ...



…Σύναξη Μητροπολιτικού Συμβουλίου…  ΕΓΕΡΘΗΤΩ 2.!
Και για να τελειώνουμε με την σύναξη του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, και τα αποτελέσματά της, ας δούμε και τα περί της παρουσίας του κ. γενικού πρόξενου. Γράφει στο ενημερωτικό δελτίο της η Μητρόπολη:

"...ο Γεν. Πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο κ. Δ. Αζεμόπουλος, ο οποίος και απηύθηνε θερμό λόγο σε όλους τους συμμετέχοντες. Ομίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα. Εζήτησε την συμπαράσταση και κατανόηση της Ι.Μ..."

ΔΕΝ γνωρίζουμε τις αρμοδιότητες του κ. γενικού, αλλά υποθέτουμε ότι σωστά παραυρέθηκε – εφ’ όσον κλήθηκε- σε μια τέτοια μάζωξη του ανώτατου  ελληνορθόδοξου οργάνου της χώρας, ανεξαρτήτως του ποιος προΐσταται. Δεν αντιλαμβανόμεθα την … «κατάντια» στην οποία αναφέρεται ο κ. «Μακέδνος».! Δεν θα ‘πρεπε κατά τη γνώμη του να παραυρεθεί ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη συνεδρίαση της ανώτατης θρησκευτικής μας αρχής; Εξ’ άλλου, πολύ σωστά, ζήτησε την συμπαράσταση και κατανόηση της (δικής μας) Μητρόπολης και ΟΧΙ του συγκεκριμένου μητροπολίτη που της …έλαχε.! Και αν τούτο είναι κακό, τι να πούμε για τον κ. πρέσβη ο οποίος …έτρεξε 500 χιλιόμετρα για να παραυρεθεί στη φετινή απονομή  των πτυχίων της Θεολογικής Ακαδημίας; Σοβαροί να είμαστε και ΑΝ υπάρχουν απωθημένα με τον κ. Αζεμόπουλο, ας αφήσουμε κατά μέρος τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας…  Στο κάτω-κάτω, δεν ευθύνεται αυτός για την ρουφιανιά, αλλά ο ρουφιάνος… 

No comments:

Post a Comment