Search This Blog

Wednesday, May 16, 2012

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 7:00


Συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου 
της Ελληνικής Κοινότητας

ΣΤΗΝ αίθουσα της Παναγίας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, το απόγευμα η συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.
Μοναδικό θέμα της συνάντησης θα είναι η έγκριση των βελτιωμένων αλλαγών του Καταστατικού, οι οποίες εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Καταστατικού και τους εκπρόσωπους των διαφωνούντων με τις προηγούμενες αλλαγές.
 Η επιλογή της αίθουσας της Παναγίας έγινε έτσι ώστε να βοηθήσει η …Χάρη της μήπως και συνετιστούν οι θρησκόληπτοι διαφωνούντες με τις αλλαγές και …επιτρέψουν σ’ όλους τους Έλληνες της παροικίας μας να γίνονται μέλη στην Ελληνική Κοινότητά τους.! Μιλάμε, φυσικά, γι’ αυτούς τους οποίους, η μοναδική εβδομαδιαία εφημερίδα, αποκάλεσε, δια του …αρχισυντάκτη της, … «ζωντανά».! Χωρίς να θέλουμε να προκαλάβουμε το αποτέλεσμα, όλα δείχνουν ότι οι βελτιώσεις θα τύχουν της έγκρισης της πλειοψηφίας των μελών του οργανισμού… Η Παναγία ας βάλει το χεράκι της, ώστε να συνετίσει (και) τον, επίσης διαφωνούντα, «κύριο» Πολυδούλη ο οποίος ΔΕΝ παραβρέθηκε ούτε καν σε μια από τις διερευνητικές συναντήσεις Επιτροπής-Διαφωνούντων.!!! Τέτοια η αγάπη του για την Κοινότητα και ΤΟΣΟ το ενδιαφέρον του για το Καταστατικό.!!!
Θα τα ξαναπούμε…

No comments:

Post a Comment