Search This Blog

Monday, May 14, 2012

ΛΙΓΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ...


Διαβάζω στον «ΜΑΚΕΔΝΟ» ότι:

 «Έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί πολλά για το "ποιός φταίει". Οπωσδήποτε φταίνε αυτοί που λέγανε ΨΕΜΑΤΑ, οπωσδήποτε φταίει και η παροικία που "παραμυθιάστηκε" από τους ΨΕΥΤΕΣ».!

Γιατί βρε λεβέντες μας, φταίνε κι’ οι δυο το …ίδιο «οπωσδήποτε»; Μήπως φταίνε λίγο …περισσότερο «οπωσδήποτε» οι ΨΕΥΤΕΣ; Και γιατί δεν ξαναλέμε ποιοι είναι αυτοί, οι ΨΕΥΤΕΣ, αφού ξανά ονομάζουμε αυτούς που παραμυθιάστηκαν, δηλ. την παροικία; Μήπως έχουν όνομα και οι ΨΕΥΤΕΣ; Μήπως είναι οι ηγέτες της 10ετίας κ. κ. Μενεγάκης – Γερονικολός που έλεγαν ΨΕΜΑΤΑ και οι εκδότες που μας το έκρυβαν, ή έστω δεν μας το έλεγαν; Θα μου πείτε βέβαια, πώς είναι δυνατόν ένας …εκκολαπτόμενος (τότε) βουλευτής και ένας υποψήφιος (τότε) …δικαστής να λένε ΨΕΜΑΤΑ, κι’ αργότερα να επιλέγονται για τις θέσεις αυτές; Έλα ντε…

Και λίγο παρακάτω:

«Πολεμήθηκε εκ των έσω... και οργανισμοί που έπρεπε να σταθούν στο πλευρό της (π.χ. Μητρόπολη) έκαναν προσφορές αγοράς στην τράπεζα, διαπραγματευόμενοι το "πτώμα" της. ΑΛΗΘΕΙΑ ποιός μπορεί να το ξεχάσει αυτό;»

Το …πράμα αυτό, με την προσφορά της Μητρόπολης προς την τράπεζα, για την αγορά του … «πτώματος» της Κοινότητας, έχει γραφεί και …φορεθεί πάρα πολύ τελευταία. Είναι δυνατόν ρε Σωτήριε να ‘κανες τέτοια π…..στιά και να κυκλοφορείς έτσι ξεδιάντροπα ανάμεσά μας; Είναι, μωρέ, δυνατόν;;;

Και κάτι καλό…

«Στην ατυχία της η Κοινότητα, έπεσε σε ένα Πρόεδρο, τον Νίκονα Γεωργακόπουλο, ο οποίος μαζί με 5-6 άλλους, τράβηξε "κουπί". Ο Γεωργακόπουλος έπεσε πάνω από τα προβλήματα. Έκλεινε μια "τρύπα" κι ανοίγαν "αλλες δέκα". Λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους, αρκετές φορές με "άξεστο" τρόπο, χωρίς ίχνος δημοσίων σχέσεων και αυτοπροβολής, ΑΝΤΕΞΕ !»

Και βέβαια ο προεδράς μας τα κατάφερε και μάλιστα αύριο βάζει και την υπογραφάρα του για την πώληση του «μενεγάκειου».
Όσο για το … «άξεστος» δεν μας βρίσκει …απόλυτα σύμφωνους, αλλά ας είναι… Τέλος καλό, όλα καλά.!

1 comment:

  1. Αγαπητέ ΑΝΤΙΠΟΔΑ

    Στους φταίχτες βάλτε και τον Σωτήριο ο οποίος σε κάθε ευκαιρία έλεγε τότε μπροστά του πως, «ο κ. Μενεγακης είναι ο καλύτερος και πιο συνεργάσιμος πρόεδρος της ΕΚΤ».

    Επίσης στους ΜΕΓΑΛΟΥΣ φταίχτες βάλτε και τα ΜΜΕ ελληνικό τύπο, εβδομάδα που παρουσίαζαν στην παροικία όλα τα στραβά των διοικήσεων Μενεγακη - Γερονικολού ίσια, τα ελλείμματα ως πλεονάσματα κλπ., παραπληροφορώντας τα μέλη και την παροικία οδηγώντας την σε ένα εφησυχασμό μέχρι που άρχισαν οι αρουραίοι να πηδούν από το καράβι.

    Και για να μπουν τα πράγματα τελείως στη θέση τους, ναι ο κ. Νίκονας δούλεψε σκληρά αλλά από πότε; Από την στιγμή που πήρε εντολή από τους "σωτήρες" να πουληθεί το ημιτελές οικοδόμημα.

    Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως μερικές ημέρες πριν την γενική συνέλευση του 2010 ο σημερινός πρόεδρος ανήκε στην "τρόικα" που επέμενε, σε συνέντευξή του στον Ελληνικό Τύπο και στον υβριστή της παροικίας Τάσο Θεοδωρίδη, πως η κοινότητα θα σωζόταν μόνο αν τελείωνε το οικοδόμημα και αν δηλαδή ο οργανισμός χρεωνόταν άλλα 10 εκατομμύρια.

    Άρα η παροικία συμφωνώ πως όχι απλά δεν φταίει σε τίποτε αλλά είναι και αυτή που μόλις ενημερώθηκε σωστά από κάποιες «Κασσάνδρες», αφυπνίστηκε, έλαβε πρωτοβουλίες, έγιναν εκλογές και στη συνέχεια πάρθηκε η «απόφαση κλειδί» της αρχής της σωτηρίας του οργανισμού, δηλαδή να πουληθεί το ημιτελές και ελαττωματικό οικοδόμημα.

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία

    ReplyDelete