Search This Blog

Sunday, April 29, 2012


Με απόλυτη επιτυχία
Η πρεμιέρα του έργου «Τρωάδες»
ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΝΕΦΕΛΗ»

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε, σήμερα το βράδυ, η πρεμιέρα του θεάτρου της Ελληνικής Κοινότητας Νεφέλη, με το έργο «Τρωάδες».
Οι συντελεστές του έργου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καταχειροκροτούμενοι από τους θεατές της γεμάτης, σχεδόν, θεατρικής αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου των Αρμενίων του Τορόντο. Η σκηνοθέτρια του έργου Νάνσυ Αθανασοπούλου, ανεβαίνοντας στη σκηνή, με το τέλος της παράστασης, χρειάστηκε περισσότερο από είκοσι λεπτά για να μπορέσει να αρθρώσει δυο ευχαριστήριες λέξεις τόσο προς τους ηθοποιούς όσο και προς τους θεατές οι οποίοι όρθιοι τους χειροκροτούσαν για περισσότερο από μισή ώρα.!
Τα πολλά λόγια – ειδικά στην περίπτωση αυτή – είναι φτώχεια.! Πρέπει κάποιος να δει την παράσταση για να καταλάβει για τι πράμα μιλάμε… Και επειδή ποτέ δεν είναι αργά, αύριο Κυριακή στις 3 το απόγευμα και στις 7  το βράδυ, έχετε τη δυνατότητα να παρευρεθείτε …αυτοπροσώπως και να απολαύσετε μια ΚΑΛΗ - και ίσως ανεπανάληπτη – παράσταση… Ιδού, λοιπόν, το Αρμένιαν, ιδού και η Νεφέλη με τις «Τρωάδες» της…
Μερικά στιγμιότυπα από την πρεμιέρα του έργου.























No comments:

Post a Comment