Search This Blog

Monday, March 5, 2012

Ομογενής βουλευτής...


Έθεσε όρους.…
…ώστε να παραβρεθεί στο χορό του
συλλόγου του.!!!

ΟΡΟΥΣ έθεσε στο Δ. Συμβούλιο του συλλόγου του, ομογενής βουλευτής, για να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή τους και να παραβρεθεί στην εκδήλωσή του συλλόγου η οποία έγινε προχτές…

Ένας από τους όρους του, ο οποίος έγινε γνωστός διά της …μεθόδου των διαρροών, ήταν ότι για να τους τιμήσει με την παρουσία του ο κ. βουλευτής, θα έπρεπε να …αποτρέψουν την είσοδο  στην ίδια αίθουσα, σε τηλεοπτικό κανάλι της περιοχής τους για να παρακολουθήσει και καταγράψει με την κάμερά του την εκδήλωση.! Άνθρωποι του συμβουλίου λέγεται ότι ζήτησαν την κατανόηση του αντιπροσώπου του καναλιού, ο οποίος, αποδεχόμενος το αίτημά τους, δεν μαγνητοσκόπησε την εκδήλωσή τους.!
Έτσι η εκδήλωση διεξήχθη με σχετική ηρεμία αφού οι διαφωνίες και διαμαρτυρίες, (ουσιαστικά γιουχάϊσμα) κάποιων παρευρισκομένων μελλών, υπήρξαν μεν αλλά ήταν σχετικά χαμηλών τόνων.!!
Ήταν, ίσως, αυτό το γεγονός, για το οποίο ήθελαν να αποφύγουν την κάμερα, ώστε να μείνει μακριά από τα μάτια των συμπατριωτών μας στην Ελλάδα.!  Λέτε;….
Υ. Γ. Ξέρουμε, βέβαια, ότι θέλετε ονόματα, αλλά δεν μας τα έδωσαν.! Αν βρεθεί κάποιος να μας τα πει με σχόλιο θα το δημοσιεύσουμε αμέσως…. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ κι’ εμείς με αγωνία….!


1 comment:

  1. Αγαπητοί κύριοι,
    Θέλω να σας ενημερώσω ότι οι Λάκωνες δεν είμαστε όλοι ίδιοι, όπως αφήνετε, σε κάποια κείμενά σας, να εννοηθεί και ειδικά δεν είμαστε τόσο τοπικιστές, όσο μας κατηγορούν ότι είμαστε. Μα πάνω απ’ όλα, ξέρουμε να κρατάμε τις αποστάσεις μας από συντοπίτες μας αν για τον Α ή Β λόγο, γίνεται όχι και τόσο κολακευτική κουβέντα γύρο από το όνομά τους. Στο πνεύμα αυτής της σοβαρότητάς μας, λοιπόν, η συντριπτική πλειοψηφία των 750 και πλέον ατόμων τα οποία παρευρεθήκαμε στο χορό του συλλόγου μας, μείναμε εντελώς αδιάφοροι από την παρουσία ενός ομογενή συντοπίτη, στον οποίο στείλαμε ουσιαστικά ένα μήνυμα. Να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τα όσα κουβεντιάζονται περί της ηθελημένης ή μη χρεοκοπίας της Κοινότητας, τον λόγο της υπερχρέωσής της και φυσικά την αιτία της «εγκατάλειψής» της….
    Γνωρίζετε ότι από τους 750 μόνο οι 10-15 τον χειροκρότησαν ενώ άλλοι τόσοι από το βάθος της αίθουσας εκστόμισαν εκείνο το …βοοειδές Ουουουου; Όλοι οι άλλοι α δ ι α φ ό ρ η σ α ν ! Και αυτό για μας είναι τιμωρία μέχρι να βρεθεί η αλήθεια, η οποία πιστεύουμε ότι θα λάμψει ! Για το καλό όλων μας !.
    Αυτά προς ώρας για την αποκατάσταση της αλήθειας και …βλέπουμε !...
    ΕΝΑΣ ΛΑΚΩΝ

    ReplyDelete