Search This Blog

Friday, March 9, 2012

Από την χτεσινοβραδινή...


...Συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου

 Συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας χθες βράδυ, με θέμα την έγκριση κάποιων αλλαγών του νέου Καταστατικού και μαζί την έγκριση του προϋπολογισμού για το έτος 2012. Επειδή μας ήταν αδύνατο να παρακολουθήσουμε την έκτακτη αυτή συνεδρίαση την οποία κάλεσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, για τους δικούς του λόγους, ο γενικός γραμματέας κ. Κακαρέλης, πρέπει να πούμε μόνο τούτο: Μια κακή μετάφραση στα ελληνικά, με μια κάκιστη ανάγνωσή του από τον «ολιγοελληνομαθή» κ. γενικό, αντιλαμβάνεστε πολύ καλά το αποτέλεσμα που θα μπορούσε να φέρει, ως προς την σοβαρότητα του οργανισμού… Έτσι αναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε απ’ τη συνέχεια της συνεδρίασης….

Με την ευκαιρία της παρουσίας μας εκεί, πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας λίπη ότι μια κυρία σύμβουλος έμεινε εκτός μιας κάποιας φωτογράφησης σε κοινοτική εκδήλωση κάτι που είναι ….απαράδεκτο.!! Ο αίτιος της παράληψης αυτής θα πρέπει να τιμωρηθεί άμα τη επιστροφή του κ. προέδρου, από τις διακοπές του. Ξεσήκωσε την αίθουσα η μανδάμ με τις φωνές της.! Τέτοια η τρέλα της…..

Κάτι άλλο που μάθαμε στη συνάθροιση αυτή είναι το ότι για την αποτυχία της εκδήλωσης των συλλόγων Κρητών και Ποντίων ευθύνεται αποκλειστικά ο γενικός πρόξενος διότι την είχε αναλάβει υπό την αιγίδα του το Γενικό Προξενείο.!!!

Ένα ακόμα ….σοβαρό θέμα που δημιουργήθηκε στη συνάντηση αυτή ήταν το αν θα έπρεπε να κάνει την αναφορά του εκκλησιαστικού συμβουλίου η πρόεδρός του η οποία προήδρευε του Γ. Συμβουλίου ή ο αντιπρόεδρος αυτού..!! Δεν ξέρουμε τελικά τι απέγινε αλλά πιστεύουμε ότι η αναφορά θάπρεπε να γίνει από τον κ. Τράϊκο….

Άντε τώρα, με έναν σύμβουλο να διαμαρτύρεται για μια φωτογραφεία, έναν άλλο να κατηγορεί τον πρόξενο για την αποτυχία κάποιας εκδήλωσης και τον τρίτο να επιμένει να κάνει την αναφορά για τα κεριά της εκκλησίας, να πάει μπροστά αυτή η έρμη η Κοινότητα….
...και μάλιστα με τα οικονομικά χάλια που την παρέδωσαν οι της 10ετίας ηγέτες της, οι οποίοι τώρα απολαμβάνουν τους μισθούς τους από το καναδικό κράτος.!

No comments:

Post a Comment