Search This Blog

Monday, March 5, 2012

Και επίσημα…

…πρόεδρος του Κογκρέσο
ο κ. Κώστας Πάππας !

Ο νέος πρόεδρος κ. Πάππας
Τι σου είναι, τέλος πάντων η τεχνολογία…. Δεν πρόλαβε να υποβάλει την παραίτησή του ο πρόεδρος του Κογκρέσο κ. Μανωλικάκης και η αντικατάστασή του με όλες τις επισημότητες και με …καθολική ψηφοφορία όλων των …εκλεκτών εκλεκτόρων..!! Μέσω χτεσινής τηλεδιάσκεψης, λοιπόν, έγινε και επίσημα η εκλογή του εκτελεστικού αντιπροέδρου κ. Πάππα, στη θέση του προέδρου του Εθνικού Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου. Με την ευκαιρία αυτής της τηλεδιάσκεψης, μπήκαν απ’ το παράθυρο και μερικοί ακόμα σύμβουλοι, προς αναπλήρωση των, ούκ ολίγων, παραιτηθέντων….

Η επιλογή του κοινοτικού …κόλπου του «παραθύρου» τέθηκε με …απόλυτη επιτυχία και στον ανώτατο αυτό οργανισμό, τον οποίο επιμένουν μερικοί να κρατούν ζωντανό, προφανώς για τους δικούς τους λόγους, καθ’ ότι την προσφορά του στην ομογένεια ψάχνουν ακόμα να την βρούν, οι ομογενείς μας, αλλά στα χαμένα, με …μόνη εξαίρεση την εποχή της προεδρίας Γερονικολού η οποία άφησε πράγματι …αξιόλογο έργο πίσω της..!!

4 comments:

  1. Κύριοι Αντίποδες,
    Βρέθηκα, άθελά μου, ωτακουστής μιας τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ ενός εκδότη και ενός δημοσιογράφου - συνεργάτη του, απ’ ότι κατάλαβα.
    Άκουγα, λοιπόν, για αρκετή ώρα τον εκδότη να επιμένει στον συνομιλητή του να παραιτηθεί αμέσως από την προεδρική θέση, ομογενειακού οργανισμού, την οποία κατέλαβε μόλις χθες, διότι διαφορετικά θα του απαγορεύσει να γράφει στο ένθετο του Τορόντο. Είναι θέμα αρχής του ( ή το υποκοριστικό της;) όπως έλεγε, να μην επιτρέπει να συνδικαλίζονται άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.. Δεν άκουγα τι απαντούσε ο, στην άλλη άκρη του σύρματος, συνομιλητής αλλά το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι σύντομα θα έχουμε ανακατατάξεις, στον οργανισμό ή στον ομογενειακό Τύπο!!... Ευχαριστώ για την φιλοξενία του σχολίου μου..

    ReplyDelete
  2. Πέρα που, τέτοιες ευαισθησίες, είναι για ορισμένους παραμύθια της χαλιμάς, εμείς δημοσιεύουμε το σχόλιό σας κύριε, διότι έχουμε και αρχές και το υποκοριστικό τους, άμα λάχει. Τέτοια στιχομυθία είναι αδύνατο να έγινε και το γνωρίζετε καλλίτερα από μας. Περισσότερη σοβαρότητα, λοιπόν, αν (σας) είναι δυνατόν….

    ReplyDelete
  3. Κυριε αντιποδα έμαθα ότι ενας από τους …παραθυράτους στο κογκρεσο είναι και ο κ. Μανώλης Μυλονάκης. Και αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατό να προσφέρει έργο όταν είναι και πρόεδρος του κρητικού σύλλογου, πρόεδρος του τμήματος Συλλόγων της κοινότητας και παράλληλα μέλλος του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Οντάριο!.!.! Μήπως είναι πέραν των δυνάμεών του όλες αυτές οι θέσεις; Διότι σαν πολλές μου φαίνονται οι θέσεις που κατέχει. Εκτος και αν δεν υπάρχουν άλλοι με τα ανάλογα προσόντα. Απλά τη γνώμη σας ρωτάω αν ξέρετε να μου απαντήσετε ή και ο ίδιος αν σας παρακολουθεί και διαβάσει το σχόλιο τούτο

    ReplyDelete
  4. Δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε, αφού δεν ρυθμίζουμε ούτε ελέγχουμε τον ελεύθερο χρόνο τον ομογενών και πώς ή πού αυτοί θα τον διαθέτουν. Αν είναι αλήθεια ότι ο εν λόγω υπηρετεί σ’όλες και όλες αυτές τις θέσεις, μπράβο στο κουράγιο και στην υπομονή του…. Το έργο και οι προσφορά του καθένα δεν είναι δυνατόν να κρυφτεί, ούτως ή άλλως….

    ReplyDelete