Search This Blog

Thursday, March 29, 2012


Στην Ελλάδα
λιποθυμούν οι μαθητές …
…διότι δεν έχουν γάλα.!

ΥΠΑΡΧΕΙ κάπου στα Νότια της Ελλάδας  ένας …παλαιοχωροφύλαξ που διαπιστώνει λιποθυμίες των μαθητών από έλλειψη γάλακτος λόγο των περικοπών…

ΑΥΤΟΣ ο τύπος λοιπόν, θέλει να έρθει τσάμπα στο Τορόντο (αφού τα εισιτήριά του θα πληρωθούν από τα έσοδα του εράνου) για να …αρμέξει τους ομογενείς συμπατριώτες του και να πάει το γάλα πίσω στα παιδάκια τα οποία πολύ αγαπάει…

Το γεγονός ότι με την ευκαιρία της εδώ επίσκεψής του θα φροντίσει και για την είσπραξη ταμείου ανεργίας το οποίο …δικαιούται λόγω της, εξ …αποστάσεως, εργασιακής σχέσης του με μια επιχείρηση συγγενικού του προσώπου, είναι εντελώς …συμπτωματικό.!

Επίσης να πούμε ότι ο ίδιος …φιλεύσπλαχνος  συνάνθρωπός μας, ανακοίνωσε μέσω του Souper της Κορίνθου ότι ο συμπατριώτης του βουλευτής στον Καναδά είναι έτοιμος να βοηθήσει ό, ποιον Έλληνα νέο θέλει να έρθει στον Καναδά ως μετανάστης.! Αυτά τα …θετικά πράγματα πρέπει να βλέπουν οι ομογενείς κι’ όχι να προσπαθούν να διαβάσουν …ανάμεσα στις γραμμές.!!!

Σημ.: ΔΕΝ γνωρίζω, ακόμα, αν διαθέτει κάτι τι για τα παιδάκια, από την χωροφυλακίστικη σύνταξή του ή από το πεντακοσάρικο που εισπράττει από το δήμο, για την (διοικητική) ...προσφορά του σ’ αυτόν.

No comments:

Post a Comment