Search This Blog

Thursday, November 17, 2011

Αρκετά σοφότεροι έφυγαν
από το «Πολυμενάκειο»
Ό,σοι παρακολούθησαν την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση
του Δ. Συμβουλίου…
ΟΛΟΙ όσοι παρακολουθήσαμε την χτεσινή συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου της Κοινότητας, απολαύσαμε μια άνευ προηγουμένου ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ των 23 παρόντων μελών του και φυσικά πλήρη ενημέρωση από τον πρόεδρο και τους προέδρους των επιμέρους τμημάτων.
ΣΤΗΝ αρχή της συνεδρίασης, πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Δ. Συμβουλίου κ. Νίκωνας Γεωργακόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα την περίοδο μεταξύ των δυο συνεδριάσεων του Συμβουλίου και τα οποία ήταν: Η επίσκεψη 387 ενδιαφερομένων για την αγορά του «οικοπέδου», όπως είπε, εκ των οποίων οι 4 έδωσαν προσφορές, χωρίς να καταλήξει όμως σε πράξη.  Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν αλλάζουμε κτηματομεσίτη, είπε ότι μεταξύ των επισκεπτών-ενδιαφερομένων ήταν ένας Ινδιάνος δυο Αμερικανοί 7 Κινέζοι 5 μωαμεθανοί 3 Κορεάτες, κανένας Αλβανός, δύο Ρώσοι, ενώ οι υπόλοιποι ήταν καθολικοί …διαμαρτυρόμενοι..!! ΣΤΗ συνέχεια είπε ότι παραιτήθηκαν 3 ακόμα εκλεγμένοι σύμβουλοι οι οποίοι είναι η κ. Ζουμπανιώτη, ο κ. Χατζής και ο κ. Τζωρτζής, οι θέσεις των οποίων θα αντικατασταθούν δια της γνωστής οδού, εκ του …παραθύρου..!! Ο κ. πρόεδρος διάβασε επίσης μια επιστολή του κ. Μπαμπάτσικου ο οποίος ζητάει στοιχεία για τα πεπραγμένα της 10ετίας Μενεγάκη, τα οποία όμως δεν μπορούν να δοθούν, διότι, εκτός άλλων, κοστίζουν πολύ σε χρόνο και χρήμα..!! ΤΕΛΟΣ ανακοίνωσε ότι το καταστατικό της Κοινότητας θα είναι έτοιμο στις 3 Δεκεμβρίου, οπότε θα συνέλθει το Συμβούλιο για να κάνει την πρώτη ανάγνωση και τις τυχόν διορθώσεις των συμβούλων.
ΣΤΗ συνέχεια η βοηθός του Ταμεία αναφέρθηκε στα οικονομικά του οργανισμού τα οποία όπως είπε βρίσκονται σε καλό δρόμο, αφού σύμφωνα με τον προϋπολογισμό έχουμε πλεόνασμα 218.000 $ στο τέλος του Οκτώβρη..!!! Είπε επίσης ότι απλήρωτοι λογαριασμοί μειώθηκαν στο ποσό των 1.700.000 $.
ΤΙΣ αναφορές των επί μέρους συμβουλίων θα καλύψουμε εν καιρώ, καθ’ ότι μέχρι την επόμενη συνεδρίαση θα …πεινάσουμε από ειδήσεις..!!

No comments:

Post a Comment