Search This Blog

Monday, November 14, 2011

Συνέντευξη Τύπου της
Ομοσπονδίας του Οντάριο

Παρουσία εκπροσώπων από όλα τα ομογενειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έγινε σήμερα Κυριακή η πρώτη συνέντευξη Τύπου της νέας διοίκησης υπό τον κ. Δαλακούρα. Η ενημέρωση των δημοσιογράφων ήταν πραγματικά κατατοπιστική αφού  όλοι είχαν κάτι να ρωτήσουν και πάρα πολλοί από το συμβούλιο ενημερωμένοι και έτοιμοι να απαντήσουν. Διακρίναμε μεταξύ άλλων τον εκδότη κ. Θανάση Κουρτέση, από το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Ποιος Θανάσης», τον κ. Κώστα Πάππα, αρθρογράφο  από την «ΕΛΛΑΣ NEWS», την κ. Σέττα Πάππα, δημοσιογράφο φρηλανς, και με λίγη καθυστέρηση τον κ. Μάκη Ανδρικόπουλο από τον «Ελληνικό Τύπο».
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζαν
ο κ. Μανιατάκος,  από το CHTO 1690 AM,
ο κ. Σκλάβος από την «Εβδομάδα» ο κ. Διαμαντόπουλος από το CHIR-FM, ο κ. Αβράμης από το “AVRAMIS TV”, ο κ. Κόντος από το “EMPHASISWORLD”, ο κ. Τριαλώνης από το «Εδώ και Τώρα», o κ. Σάρας από τις «Πατρίδες», ο εκπρόσωπος του «Περίδρομου», ο εκπρόσωπος του « ΜΑΚΕΔΝΟΝ» και ο ανταποκριτής της «Ορθόδοξης Πορείας».
ΗΤΑΝ, αν και πρώτη,  μια καλά οργανωμένη εκδήλωση και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά,  αφού στο Δ. Συμβούλιό της συμμετέχουν τρείς δημοσιογράφοι της ομογένειας….
Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες..!!

2 comments:

  1. ΚΑΛΑ κάνετε και μας κρατάτε ενημερωμένους για τις οργανώσεις του ελληνισμού στον Καναδά, αλλά δώστε μας και τα βιογραφικά σημειώματα των αρχόντων μας ώστε να έχουμε μια εικόνα για το ποιοι είναι και με ποια προσόντα μας διοικούν. Έχουμε δικαίωμα, νομίζω, να γνωρίζουμε με ποιες γνώσεις αποφασίζουν για την παρουσία μας και το μέλλον μας στον Καναδά. Κι’ αν είναι δυνατόν να ξέρουμε πως και από ποιον εκλέγονται για μας χωρίς εμάς.

    ReplyDelete
  2. ΛΑΒΑΜΕ ένα αγενέστατο σχόλιο ενός αγενέστατου …«ανώνυμου» επισκέπτη του ΑΝΤΙΠΟΔΑ, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποκαθιστά τα διάφορα όργανα της Ομοσπονδίας του Οντάριο, απαντάει, ως μη όφειλε, αντ’ αυτών και κρυμμένος στην …ανωνυμία του χρησιμοποιεί απρεπείς χαρακτηρισμούς ..!!
    Κι’ αν οι …χαρακτηρισμοί αφορούσαν μόνον τον ΑΝΤΙΠΟΙΔΑ, όπως το (ο τρόπος του λέγειν) ή (κάπου γίνεστε κυνικός) ούτε που θα μας ενδιέφερε καθόλου. Αλλά όταν υβρίζονται άνθρωποι επειδή εμείς αυθαίρετα χρησιμοποιήσαμε το όνομά τους, νομίζουμε ότι το παρατραβάει ο κ. ανώνυμος. Βάλε το ονοματάκι σου βρε λεβέντη και πες ό,τι θέλεις…. Απορούμε με το θράσος σου να χρησιμοποιήσεις το βήμα του ΑΝΤΙΠΟΔΑ για να βγάλεις απωθημένα σου (;) κατά συμπάροικων…..
    Αυτά για τώρα..!!
    ANTIPODAS

    ReplyDelete