Search This Blog

Monday, November 14, 2011

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου αρχίζει η δίκη των δολοφόνων του ομογενή μας Γιώργου Κουτρουμπή
Με αγωνία περιμένει η κοινωνία του Τορόντο, την έναρξη της δίκης των δολοφόνων του Γιώργου Κουτρουμπή που θα αρχίσει την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου στο κακουργιοδικείο του Τορόντο.
Ο Γιώργος Κουτρουμπής, 36 ετών, ήταν ένας ανερχόμενος Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας που διατηρούσε πολυτελέστατο εστιατόριο σε κεντρικό σημείο της πόλης καθώς και ακίνητα. Ένα πρωινό στις αρχές του 2009 ο Γιώργος αποχαιρέτησε τη σύζυγό του με την οποία μόλις πριν λίγες εβδομάδες είχαν παντρευτεί και έφυγε για τη δουλειά του. Από τότε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν και όσο περνούσαν οι ώρες, τόσο η αγωνία, της γυναίκας του, του πατέρα του Κώστα, της μητέρας του Ζωής και του αδερφού του Βασίλη, μεγάλωνε. Κατέφυγαν στην αστυνομία και άρχισαν να ψάχνουν για πληροφορίες σε φίλους και γνωστούς.
Η κινητοποίηση όλου του Ελληνισμού και γενικά όλου του Τορόντο ήταν συγκινητική, με καταχωρήσεις στα μέσα ενημέρωσης και με μηνύματα στο ίντερνετ. Τελικά ύστερα από 5 μέρες ο Γιώργος Κουτρουμπής βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητό του σε ένα χώρο στάθμευσης, στο Μπράμπτον. Σύμφωνα με την αστυνομία τον μετέφεραν εκεί οι αδίσταχτοι φονιάδες.
Δεν υπολόγισαν, όμως, σωστά γιατί η αστυνομία του Τορόντο και των προαστίων, ύστερα από λίγες εβδομάδες συνέλαβε τρία άτομα τα οποία και θα δικαστούν για το έγκλημα, αφού ομολόγησαν την εγκληματική τους πράξη.
Είναι σκληρό για κάθε πατέρα, μάννα, αδερφό σύζυγο να ανοίγει το θέμα αλλά τώρα είναι η ώρα της δικαιοσύνης και μπορεί ο Γιώργος να μην είναι μαζί μας είναι όμως στις καρδιές μας και πρέπει να βρουν κουράγιο οι δικοί του γιατί οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κουράγιο Κώστα και Ζωή.

No comments:

Post a Comment