Search This Blog

Wednesday, October 12, 2011

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ …..ΣΑΝΟΥ;

{«Ρωτάει και θέλει να μάθει ο "γαυγάς" … που δεν έχει κάνει ποτέ τίποτε … τι έκαναν οι δυο τρεις δικοί του «δημόσιοι άνδρες», κάποιες συμπεριφορές ή επάρσεις των οποίων έχω σχολιάσει αραιά και που ... μεταξύ αστείου και σοβαρού.
Φυσικά αν και μου δείχνει τα δόντια του για χάρη των κολλητών του, δεν φαίνεται να έχει την διάθεση να υπερασπιστεί και τα ονόματα Κρανιάς, Μενεγάκης, Γερονικολός, Μάκης, Σωτήριος κ.α. στα οποία έχω αναφερθεί κατά καιρούς, γιατί γι’ αυτούς έχει πει πολλά περισσότερα ο ίδιος, (κρυμμένος πάντα ο μπαγάσας).
Έτσι αποδεικνύει ο αφελής πως ένας αμαξάς μπορεί και σχολιάζει ή καυτηριάζει την πράξη, χωρίς να έχει τίποτε με τα πρόσωπα που την διαπράττουν, ενώ ένας «κόπρος» γαυγίζει και δείχνει τα δόντια του μόνο αν διανοηθείς να "πειράξεις" όποιους … του πετούνε κανένα "κόκαλο για να γλύψει" και τον έχουν υπό την προστασία τους ή για την προστασία τους.» }

ΕΨΑΞΑ, δυο-τρεις μέρες τώρα, να ανακαλύψω τον συντάκτη του παραπάνω κειμένου, αλλά αδύνατο ! Με τη βοήθεια κάποιων φίλων, και ….επιστρατεύοντας τη λογική, αποκλείσαμε …..  τόσο το άλογο το οποίο είναι σοβαρό και περήφανο ζώο, καθώς επίσης και την άμαξα, της οποίας η αποστολή, από κατασκευής της, είναι εντελώς άλλο πράμα από το να γράφει αρλούμπες…..  Έτσι, λοιπόν, καταλήξαμε στο …..σανό του αλόγου ! Μόνο ένα ….. φυτό θα μπορούσε να γράψει κάτι τέτοιο…… Ως εκ τούτου, ό, ποια σχόλια περισσεύουν !
(Κι’ ας μη το ιδιοποιηθεί ο αμαξάς, διότι δεν του μοιάζει….)

1 comment:

  1. Κύριε αχθοφόρε-καραγωγέα, σταμάτησε να προκαλείς την παροικία και να διασύρεις ανεξέλεγκτα τους συμπάροικους σου.
    Κατάλαβε ότι ακόμη και στην κακόπιστη λιβελογραφία υπάρχουν όρια και ηθικοί φραγμοί, τα οποία εσύ έχεις προ πολλού ξεπεράσει.
    Έφτιαξες ηλεκτρονικό μέσο που το έχεις μεταβάλλει σε σκουπιδοτενεκέ, με μοναδικό σκοπό να καταφέρεσαι αναίσχυντα ενάντια σε όλους εκείνους με τους οποίους συνυπήρχες, τους είχες κάποτε κολλητούς όταν είχες οικονομικά συμφέροντα, απλά και μόνο διότι είχαν την ευθιξία και την τόλμη να ξεχωρίσουν κάποτε την θέση τους από την δική σου. Δικαίωμα τους. Αναγνώρισε τους το και τράβα το δικό σου δρόμο.
    Πίστεψε με είσαι μοναδικό και σπάνιο είδος κακοήθη στο ναδίρ της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, παράδειγμα προς ...απομίμηση.
    Έχεις πλέον καταντήσει με την απαράδεκτη συμπεριφορά σου ανεξέλεγκτος, επηρμένος, κακοήθης, περιφρονητικός, αυθάδης και προκλητικός.
    Σύνελθε επί τέλους και προσπάθησε και συ να γίνεις ένα κομμάτι αυτής της τόσο όμορφης παροικίας που της αξίζει καλύτερη μοίρα από εκείνη με την οποία εσύ την έχεις καταδικάσει με τα αποκυήματα της βάρβαρης αρλουμπολογίας σου.
    Νομίζω ότι με λίγη θέληση και λίγο κουράγιο θα το καταφέρεις. Όσο δε για τα κόκαλα που αναφέρεις, ασχολήσου με εκείνα που σου προσφέρουν οι δικοί σου προστάτες που άλλωστε είναι και ευλογημένα και σταμάτησε να γλύφεις εκεί που άλλοτε έφτυνες.

    Αμήν.

    ReplyDelete