Search This Blog

Saturday, October 15, 2011

ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ, (ΜΑΣ) ΕΙΠΑΝ !!!

ΝΥΧΤΑ έφυγε από την γενέτειρά του, την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος της 10ετίας…..
Πήγε για μια οικογενειακή του υπόθεση κι’ έφυγε ….νύχτα για να μη παρουσιαστεί στο τοπικό κανάλι όπου είχε κλείσει ραντεβού και τον περίμεναν για να απαντήσει σε κάποιες «κατηγορίες» τις οποίες του κατάμαρτύρησαν μερικοί ομογενείς στο ίδιο κανάλι, το Καλοκαίρι που μας πέρασε…..
Ετσι είναι κ. Μενεγάκη. Είτε παραμείνεις βουλευτής, είτε γίνεις υπουργός ή ακόμα και πρωθυπουργός, η συμπεριφορά σου προς την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο, η εν γνώσει σου υπερχρέωσή της και ουσιαστικά η πτώχευσή της, θα σε ακολουθούν κατά πόδας ό,σο κι’ αν προσπαθείς να κρυφτείς…..
Πέτυχες με τη συμπεριφορά σου να μην μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα ακόμα και άνθρωποι του ….κλειστού οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αφού βλέποντάς τους οι συμπατριώτες,  αναφέρονται όχι με τα κολακευτικότερα, για σένα, λόγια…..  Μέχρι και άνθρωπο που έβαλες το χέρι στο μέλι σε αποκαλούν, χωρίς να έχει αποκαλυφτεί κάτι τέτοιο και κάτι που δεν συμμεριζόμαστε μέχρι τα αποτελέσματα του επίσημου ελέγχου ο οποίος ετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν.….

No comments:

Post a Comment