Search This Blog

Wednesday, October 12, 2011

ΚΑΙ ….ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ !!!

ΤΟΝ μητροπολίτη Σπάρτης, λέγεται ότι ….έκλεισε για να φέρει ως προσκεκλημένο του στο Τορόντο, ο βουλευτής κ. Μενεγάκης κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην γενέτειρα.
Η επίσκεψη αυτή θα έχει ως στόχο την επιτόπια προσευχή των δυο ανδρών, μαζί με το χριστεπώνυμο λακωνικό πλήρωμα της πόλης μας, μήπως και σωθεί η Κοινότητα από τα οικονομικά χάλια στα οποία την έφεραν οι ηγέτες της 10ετίας. Η επίσκεψη του «αγίου Σπάρτης» κρίθηκε απαραίτητη ύστερα από τις αποτυχημένες, για το ίδιο θέμα, προσευχές του ντόπιου μητροπολίτη, τις οποίες πεισματικά αρνείται να ακούσει ο Παντοδύναμος. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι οι δεήσεις του επισκέπτη ιεράρχη θα εισακουστούν, με αποτέλεσμα να σωθούν όλοι μαζί, δηλαδή η Κοινότητα και οι ηγέτες οι οποίοι ευθύνονται για το κατάντημά της. Λέγεται μάλιστα ότι με μεγάλη χαρά δέχτηκαν την είδηση οι λακωνικοί σύλλογοι και η ομοσπονδία τους στο Τορόντο !

1 comment:

  1. Δεν είναι ο Μενεγάκης που θα φέρει τον μητροπολίτη Σπάρτης στο Τορόντο, αλλά ο Σταύρος Μενεγάκης είναι αυτός που πρότεινε στην Πανλακωνική να μαζέψει λεφτά για να τον φέρουν στο Τορόντο και Μόντρεαλ. Δηλαδή πάλι με τα λεφτά άλλων να προβληθεί το καμάρι μας. Αλλά όμως η Ομοσπονδία μας το αρνήθηκε. Ετσι είναι η αλήθεια μέχρι στιγμής.

    ReplyDelete