Search This Blog

Friday, October 28, 2011

Πουθενά μια φωτογραφία;


ΒΡΕ σεις, ομογενείς του Τορόντο… Τι θα γίνει μ’ αυτούς τους ηγέτες μας και τους άλλους, τους έχοντες στα χέρια τους την ό, ποια ενημέρωσή μας, μηδέ ημών εξερουμένων; Γέμισαν με τις φάτσες τους όλες τις ιστοσελίδες τους, αλλά πουθενά μια λέξη ή μια φωτογραφία των ανθρώπων που προσπάθησαν, έτρεξαν τον Μαραθώνιο και κάτι έφεραν στα ταμία της Κοινότητας !! ΟΥΤΕ μια φωτογραφία τους στο μπλογκ της Κοινότητας, τίποτα στον προσκείμενο «ΜΑΚΕΔΝΟΝ» και πάλι ΤΙΠΟΤΑ στου Γενικού Προξενείου μας… Κύριε γενικέ, δεν βρέθηκε χώρος ούτε για μια φωτογραφία του γιατρού Φουντά; Ούτε για την δημοτική σύμβουλο κ. Φραγκεδάκη; Ούτε, ακόμα, για τον νεαρό Γκεκόπουλο; Είναι σοβερά πράγματα αυτά, μωρέ;
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φωτογραφίες με τον κ. Αγγελόπουλο, τον κ. Δάγωνα, τον κ. Κρεμύδα, τον κ. Μαστοράκο, τον κ. Γεωργακόπουλο, τους εκδότες της βδομαδιάτικης και φυσικά καμια δεκαπενταριά – είκοσι με τους μελαχρινμούς νικητές μαραθωνοδρόμους, αλλά ΟΥΤΕ ΜΙΑ με τους έλληνοκαναδούς που ήταν τρείς όλοι κι’ όλοι; ΟΥΔΕΜΙΑ !!!
Υ.Γ. Εκτός κι’ αν καλύπτεστε με το …γεγονός ότι κάπου μέσα στο πλήθος της παραπάνω φωτογραφίας θα βρίσκονται…. Πιθανόν !!!

No comments:

Post a Comment