Search This Blog

Tuesday, October 25, 2011

Επιτέλους ξανά στη …σωστή θέση !

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, η Ελληνοκαναδική Ομοσπονδία του Οντάριο, ύστερα από λίγα χρόνια, σχεδόν, ανυπαρξίας της και λίγους μήνες από την αλλαγή διοίκησης και ουσιαστικά την επανίδρυσή της πήρε την θέση που της ανήκε όλα αυτά τα χρόνια….
ΟΠΩΣ διαβάζω σε ανακοίνωση της Μητρόπολης Τορόντο (Καναδά), τόσο ο πρόεδρος του ΣΑΕ όσο ο πρόεδρος του Καναδοελληνικού Κογκρέσο, έτσι και ο πρόεδρος της Ελληνοκαναδικής Ομοσπονδίας του Οντάριο κ. Σ. Δαλακούρας, έλαβαν μέρος στην πρώτη συνεδρίαση του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, με τη νέα του σύνθεση….
ΚΑΙ βέβαια η ανακοίνωση συνοδεύεται με σχετική φωτογραφία ώστε να δει ο απανταχού απόδημος ποιος είναι ποιος και να τους περιβάλει (ή …περιλάβει;) με τον ανάλογο σεβασμό !
ΤΙΣ συνεδριάσεις αυτές τις οποίες εξακολουθεί να τιμά με την παρουσία της σύσσωμη η διπλωματική αντιπροσωπεία της Ελλάδας σε τούτη τη Χώρα, και όπου συμμετέχουν εκλεγμένοι από κληρικούς λαϊκοί, εκλεγμένοι από κληρικούς κληρικοί, κυράτσες εκλεγμένες από τις φιλοπτωχήνες  κι’ ακόμα μερικοί άλλοι διορισμένοι από τον Σωτήριο, είναι δυνατόν να απέχει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας; Όχι βέβαια. Ο άνθρωπος που εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ τους ομογενείς του Οντάριο, θα μπορούσε να απέχει του Μητροπολιτικού Συμβουλίου; ΑΥΤΑ να βλέπει ο προκάτοχός του κ. Νερουλάς για να μαθαίνει τι θα πει εκπροσώπηση….
ΑΝ δεν υπάρχει καμιά μέρα τίποτα καλλίτερο, θα τα ξαναπούμε….!

No comments:

Post a Comment