Search This Blog

Monday, July 25, 2011

ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο πρόεδρος Νίκωνας Γεωργακόπουλος, ο προεδρεύων της συνεδρίασης Γιάννης
Κακαγιάνης, ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Μουρατίδης, ο γραμματέας Γιώργος Κακαρέλης,
Ο Μάκης Ανδρικόπουλος, ο Ιορδάνης Ιορδάνου και η κ. Ιωάννα Πάπαρη-Δουλαβεράκη
ΘΕΛΕΙΣ από ντροπή, για λογαριασμό τους, θέλεις από αηδία, για τον τρόπο της κατάπτυστης μεθόδευσής τους, είπα να μην ασχοληθώ με την προχτεσινή συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου.
 Όμως κάποιοι καλοθελητές  φίλοι, πιέζοντάς με αφόρητα, μ’ ανάγκασαν να γράψω
τούτο το …πράμα.
ΜΕ την έναρξη της συνεδρίασης, αφού η απαρτία ήταν ακριβώς στο 19, φάνηκε ότι δεν υπήρχαν σοβαρά θέματα προς συζήτηση. Αρκεί να φανταστείτε ότι …άνοιξαν ένα παλιό θέμα το οποίο έλεγε ότι ο πρώην διευθυντής της Κοινότητας, Γιώργος Μάνιος, ΔΕΝ είχε υποβάλει, από το 2007, τις αιτήσεις για την χρηματοδότηση των Κοινωνικών Υπηρεσιών, από τις διάφορες Υπηρεσίες, ώστε να χαθούν πολλά χρήματα από τα ταμία της Κοινότητας.!!! Τόνιζαν μάλιστα ότι τις αιτήσεις τις βρήκαν στα συρτάρια του γραφείου του διευθυντή! Μόλις όμως το προεδρείο κατάλαβε ότι κάποιοι παρόντες στο ακροατήριο, γνώριζαν ότι λένε ψέματα, έκαναν στροφή 180ο αρχίζοντας το …μπουρδούκλωμα της ιστορίας, λέγοντας πως άλλο πράγμα εννοούσαν.!!!
ΣΤΗ συνέχεια, ζήτησε το λόγο ο αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Μουρατίδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε επιστολή-πρόταση την οποία παρέδωσε στον προεδρεύοντα κ. Κακαγιάννη για  ανάγνωση και στη συνέχεια την έγκρισή της με ψηφοφορία από το Δ. Συμβούλιο, ώστε να δημοσιευθεί στα τοπικά ΜΜΕ, ως θέση του Συμβουλίου!!! Ζήτησαν δηλαδή από τους συμβούλους να εγκρίνουν μια δισέλιδη πρόταση-επιστολή με μόνον μια γρήγορη, και κακής …ποιότητας, ανάγνωση, από τον κ. Κακαγιάννη! Τελικά, οι 9 σύμβουλοι έδειξαν και απέδειξαν ότι δεν είναι …κοιμισμένοι, ψηφίζοντας ενάντια στην πρόταση του κ. Μουρατίδη, το περιεχόμενο της οποίας, ούτως ή άλλως, δεν είχαν καταλάβει…… Οι υπόλοιποι 10 σύμβουλοι κατάλαβαν ακριβώς το περιεχόμενο της επιστολής, (εκτός του κ. Μαστωράκου ο οποίος κατάλαβε τα περισσότερα, όπως είπε) και ψήφισαν υπέρ της πρότασης!!! Έτσι μια άγνωστη στους περισσότερους σύμβουλους πρόταση, εγκρίθηκε για δημοσίευση, ανεξάρτητα αν, μετά την …έγκριση, ο κ. Μουρατίδης την απέσυρε για δικούς του λόγους, αντιλαμβανόμενος προφανώς την Γκάφα «τους»!!!! Και αναφέρομαι σε γκάφα «τους» διότι φάνηκε καθαρά ότι η πρόταση αυτή ήταν μαγειρεμένη προ πολλού, από  πολλούς ανθρώπους, μηδέ –πιθανότατα-του Μενεγάκη εξαιρουμένου!!!! ΜΗ ρωτάτε φυσικά για το περιεχόμενο της πρότασης-επιστολής, διότι πώς θα ήταν δυνατόν να συγκρατήσω ένα ολόκληρο κατεβατό;;; Μην κοιτάτε που οι περισσότεροι σύμβουλοι συγκράτησαν όλο το περιεχόμενό της! Τα αντανακλαστικά τους δουλεύουν διαφορετικά γι’ αυτό εξ’ άλλου είναι σύμβουλοι!!! Πάντως το ζουμί της ήταν, λίγο ως πολύ, ότι η  Κοινότητα σταματά οποιαδήποτε περεταίρω έρευνα για τους υπεύθυνους  του μεγάλου δυσβάστακτου Κοινοτικού χρέους και αφοσιώνεται στην από εδώ και μπρος πορεία της!!!!
Και κάτι άλλο: δεν θα έπρεπε ο κ. Μουρατίδης να μοιράσει σε αντίγραφα την πρότασή του τουλάχιστον στους 19 συμβούλους, ώστε να έχουν και μια οπτική άποψη του περιεχομένου της;; Διότι άλλο πράμα θα πει «πολύ» και άλλο «πολλοί», κι’ άντε να βγάλει νόημα ο Μαστωράκος ή ο Μπαμπάτσικος από τα συμφραζόμενα!!! Ο ίδιος θα ψήφιζε μια παρόμοια πρόταση, χωρίς να την διαβάσει;;
ΚΑΙ φυσικά θα ρωτήσω: δεν μπορεί το παρόν συμβούλιο να συνεχίσει το έργο του χωρίς την συγκεκριμένη πρόταση;; Και βέβαια μπορεί αλλά (το ερώτημα είναι) θέλει; Και βέβαια ΔΕΝ θέλει…. Το ξέρω όπως το ξέρουν κι’ αυτοί….. Αν δεν είναι έτσι ας απαντήσουν διαφορετικά και στη συνέχεια ας αποδείξουν με τις πράξεις τους, τον ισχυρισμό τους………
Αυτά για σήμερα……

Από δεξιά: Παναγιώτης Ριζάκος, Γιώργος Νικολάου, Ελένη Ζουμπανιώτη, Αλεξ
Τζωρτζής, Γιώργος Διολίτσης, Γιώργος Αλικάκης, Μανώλης Μυλωνάκης,
και Νικος Μπαμπάτσικος



No comments:

Post a Comment