Search This Blog

Tuesday, June 14, 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Μια τίμια και σωστή πρόταση και το μπουρδούκλωμά της.
Ο "Παρθενώνας" όπως είναι σήμερα και για τον οποίο σφάζονται παλικάρια
ΑΠΟ ότι γνωρίζω, ο γιατρός Τάσος Δρακόπουλος είναι ένας ομογενής χαμηλών τόνων και ασχολείται με τα κοινά περισσότερο από πολλούς άλλους. Την περασμένη Κυριακή έκανε μια πρόταση στη Γενική Συνέλευση της Κοινότητας, για να συνεχιστεί η έρευνα της υπόθεσης του Κέντρου στο Σκάρμπορο. Γραπτή η πρόταση και πολύ συγκεκριμένη, διαβάστηκε από τον ίδιο στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης   Κ Α Τ Α Χ Ε Ι Ρ Ο Κ Ρ Ο Τ Ο Ύ Μ Ε Ν Ο Σ.  Όμως, λίγο πριν έρθει η ώρα να συζητηθεί η πρόταση αυτή, ο κ. Δρακόπουλος έπρεπε να φύγει για κάποια επείγουσα δουλειά, παραδίδοντας την γραπτή πρότασή του στον προεδρεύοντα της Συνέλευσης, ώστε με το τέλος των εισηγήσεων να τη θέση προς ψήφιση στα μέλη. Έγινε όμως έτσι; Όχι βέβαια. Αντ’ αυτού ο κ. προεδρεύων αναζητούσε τον γιατρό (ο οποίος του ανακοίνωσε την επείγουσα αποχώρησή του) για να επαναλάβει την πρόταση!!! Ο κ. Δρακόπουλος φυσικά δεν βρέθηκε, ο προεδρεύων θέλησε να αποσύρει την πρόταση, ο λαός αγανάκτησε μαζί του, ο ίδιος επέμεινε να απαιτεί σεβασμό στην έδρα, οι παρόντες σύνεδροι τον κατηγορούσαν για μπουρδούκλωμα και για ανικανότητα να κάνει τη δουλειά του προεδρεύοντα.
Με τα πολλά βρέθηκε ο πρώην κοινοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Πάππας, στον οποίο ο κ. Δρακόπουλος είχε εμπιστευτεί ένα ακριβές αντίγραφο της πρότασής του, η πρόταση ξαναδιαβάστηκε αλλά ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει να αποχωρεί. Και πάνω στην αναμπουμπούλα αυτή παρουσιάζετε ένας άλλος του ιδίου χώρου να κάνει αντιπρόταση με σκεπτικό να καταγγείλουμε την όλη ιστορία του «νέου κοινοτικού κέντρου» στο κράτος ζητώντας απ’ τις υπηρεσίες του τον έλεγχο του έργου!
ΕΚΕΙ κι’ αν έγινε το σώσε, αφού μια τέτοια πρόταση είναι ακριβές αντίγραφο του «βάζω τα χεράκια μου και βγάζω τα ματάκια μου»! Δηλαδή ένα τέτοιο κάρφωμα που θα το ζήλευαν σίγουρα τόσο οι δοσίλογοι, οι Γερμανοτσολιάδες, όσο και περισσότερο τα τσιράκια του Ιωαννίδη και των άλλων χουντικών εξαμβλωμάτων της 7ετίας. Έτσι μια ευκαιρία να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του λαού της Κοινότητας , πήγε «στράφη», εξ αιτίας κάποιων ανεγκέφαλων ή έστω καλοθελητών να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους εκάστοτε προέδρους κατά δική τους παλαιότερη δήλωση, όπως είναι δημοσιευμένη από τον «αμαξά» στο emphasisworld.  Για όσους ρωτάτε τι απέγινε με τους κυρίους αυτούς, κυκλοφορούν ελεύθερα και καμαρώνουν για το κατόρθωμά τους ……..

No comments:

Post a Comment