Search This Blog

Wednesday, June 15, 2011

ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ να σου βγει το μάτι
παρά το όνομα…

ΑΦΟΥ, λοιπόν, με θέλουν όλοι ως διαχειριστή blog, νάμαι εδώ από σήμερα, (πάνω στο καλάμι) κάνοντάς τους τη χάρη.
Το όνομα γνωστό, τα λοιπά στοιχεία …γνωστότερα στους  περισσότερους, δεν χρειάζεται νομίζω η επανάληψή τους, ώστε μη και πιστέψω ότι το καλάμι είναι άλογο… Γνωρίζετε πολύ καλά, πόσα τέτοια κυκλοφορούσαν (και κυκλοφορούν) στην παροικία, τα τελευταία χρόνια, και μάλιστα με το αζημίωτο, από κοινοτικής πλευράς τουλάχιστον…  
(Την σήμερον ημέραν δεν αργεί ο άνθρωπος να πάθει την πλάκα του.! Έτσι δεν είναι;)
ΤΟ περιεχόμενο των θεμάτων, δεν είναι εκ των προτέρων γνωστό, αλλά θα γίνει προσπάθεια να καλυφτούν τα περισσότερα από όσα συμβαίνουν στην παροικία και όχι μόνο… Προβλέπω ότι δεν θα υπάρξει «γραμμή», αλλά κι’ αν κάτι τέτοιο συμβεί, έ τι να κάνουμε, ΟΥΔΕΙΣ αλάνθαστος σε τούτο τον παλιοντουνιά!
ΑΚΟΜΑ και οι ηγέτες της Κοινότητάς μας έκαναν τα …λαθάκια τους, απ’ ότι λένε τα REPORTS τόσο του mr. GLYNN, όσο και του κ. Δάγωνα, την αναφορά των οποίων είχα την …ατυχία να παρακολουθήσω τόσο κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ. Συμβουλίου, όσο και κατά την συνέντευξη Τύπου, στο παλιό «Κοινοτικό Κέντρο» το οποίο έκτισε ο,  Λάκωνας πρόεδρος, γιατρός Λεωνίδας Πολυμενάκος. Μόνο που εκείνος το τελείωσε και για σαράντα χρόνια τώρα βολευόμαστε. Ακόμα και οι «κτήτορες» του «Νέου» βολεύτηκαν επί δέκα ολόκληρα χρόνια! Όμως οι ανησυχίες τους  για περαιτέρω επαγγελματική αποκατάσταση και φυσικά περισσότερης (!) προσφοράς στον Καναδό πολίτη μέσα από τις καινούριες τους ασχολίες, είτε της δικαστικής  είτε της πολιτικής εξουσίας, τους ανάγκασαν να αφήσουν ημιτελές το έργο τους γενικότερα και στη μέση τον «Παρθενώνα» ειδικότερα. Το μόνο τους λάθος είναι που την κοπάνησαν με διαφορά μόλις έξι μηνών! Ούτε τις πέτρες έξω από τους τοίχους δεν περίμεναν να τοποθετηθούν, αφήνοντάς τες στο έλεος του αέρα και της βροχής! Καθώς επίσης και τις σιδερένιες, βαριές πόρτες του «Πολιτιστικού» εγκατέλειψαν σε κάποια υπόγεια για να σιτέψουν! Ο είς μάλιστα εξ’ αυτών δήλωσε σε ραδιοσταθμό του Μόντρεαλ ότι δεν τον ενδιαφέρει πλέον η Κοινότητα του Τορόντο!
Αυτά και  εύχομαι καλή συνέχεια!

No comments:

Post a Comment