Search This Blog

Monday, June 13, 2011

Μια βραδιά στην AVLI του Λάμπρου…

ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ...
ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΤΟΡΟΝΤΟ !!!

 

Ο Νικολαΐδης στην Κιθάρα και
ο Βαγγέλης Κουλογιάννης στο Μπουζούκι
 
ΣΤΗΝ AVLI του Λάμπρου, στην επάνω αίθουσα, πέρασαν μια καλή-ίσως αξέχαστη- βραδιά τα μέλη μιας ομάδας ομογενών οι οποίοι θέλησαν να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός εξ’ αυτών.
Ο Λάμπρος Βασιλείου, ιδιοκτήτης της AVLIS, παλιός φίλος της μουσικής και νοσταλγός των Μπουάτ της δεκαετίας του ’70, αποφάσισε πριν λίγο καιρό να ζωντανέψει τις μνήμες της εποχής εκείνης… Επιστρατεύοντας, λοιπόν, τον …παλαίμαχο στο είδος Νίκο Νικολαΐδη ο οποίος μαζί με τον δεξιοτέχνη νεαρό Βαγγέλη Κουλογιάννη, στο Μπουζούκι, ξεκίνησαν την εφαρμογή της ιδέας η οποία μόνο συγχαρητήρια μπορεί να εισπράξει.
ΕΠΕΙΔΗ, όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχια, μιας και …έκαστη φωτογραφεία αξίζει χίλιες λέξεις, ας αφήσουμε το φακό να κάνει τη δουλειά του. Επίσης θα είναι καλλίτερα όσοι γουστάρουν κάτι τέτοιο να επισκεφτούν την AVLI, εκτός από τις καθημερινές για φαγητό και τα βραδινά Παρασκευοσάββατα, για μουσική και ποτό. Αν δεν λέμε αλήθεια, τιμωρείστε μας με την αποχή σας από τις επισκέψεις σας στον ΑΝΤΙΠΟΔΑ και γιατί όχι με τα παράπονά σας στο e-mail: antipodas22@gmail.com


Κώστας Πάππας, Σοφία Παπανδρέου, Ειρήνη Μαντέλος και η Τούλα Σοφρωνίου

Η Τερέζα και ο Νίκος Τσεροτάς

Ο Τριαντάφυλλος Ρουμανάς και ο Ανδρέας Μαντζιος

Κώστας Γιαννούλης και Αλέκος Κουλελές. Ο ένας κουρασμένος, ο άλλος χαμογελαστός
Ο Λάμπρος Βασιλείου στο τραγούδι με τη συνοδεία της κιθάρας του Νικολαΐδη.


No comments:

Post a Comment