Search This Blog

Saturday, April 13, 2024

Ξεβρακώθηκαν ΟΛΟΙ τους ενώπιον του Σωτηρίου, ξεπουλώντας την παροικία του Τορόντο.!!!


 Με συγχωρείτε πάρα πολύ κύριοι, αλλά ο καθηγητής κ. Γκέκας, έχει δίκιο, καθ' ότι ως δάσκαλος ξέρει τι λέει ή καταθέτη, τέλος πάντων, την άποψή του επί του συγκεκριμένου θέματος. Εκεί που μπορεί, ίσως, να κάνει  κάποιο λάθος είναι στο ότι ΔΕΝ πρόσεξε ότι η παροικία μας, ΔΕΝ έχει ηγέτες τα τελευταία αρκετά χρόνια, και ότι έχουν κατεβάσει ΟΛΟΙ τους τα βρακιά τους μπροστά στο Σωτήριο, παρακαλώντας τον "Σφάξε με Αγάμ ν' αγιάσω"... Έτσι και έγινε. Αφού τα υπόγραψαν ΟΛΑ όσα τους ζήτησε ή τους επέβαλε να υπογράψουν, τώρα τρέχουν από π΄ίσω του, μη και του ξεφύγει καμιά πορδή και ΔΕΝ την ...συλλάβουν. ΝΑΙ, τα καθίκια του κερατά.! Για να ΜΗΝ χάσουν τίποτα από τα εκτιμένα τους, και φοβούμενοι τον αλητήριο αυτόν μη και τους προδόσει, σκύβουν το κεφάλι τους, μπροστά του, κάνουν τις κωλοτούμπες τους και τον αφήνουν ανεξέλεγκτο να τους π@λ@μ@ρι@ζει και να είναι ολοι ευχαριστημένοι. Τώρα, για το ότι ο κ. καθηγητής ενώ γνωρίζει από πρώτο χέρι όλα αυτά, ΔΕΝ αναφέρει τίποτα, αλλά κατηγορεί τον Σωτήριο που ανακατεύεται με λαϊκά θέματα, προφανώς ΔΕΝ θα πρέπει να έχει και ο ίδιος τα απαραίτητα κότσια να το κάνει. Βλέπετε, κάνουν ολα ΤΖΙΖ και ΔΕΝ τολμάει να βάλει ΚΑΝΕΝΑΣ το χέρι του στη φωτιά, ενώ το βάζουν όλοι στο Ευαγγέλιο.!!!

ΥΓ. Αν κάποιος, από τα τομάρια αυτά, νομίζει ότι αδικείται, ας μας το πει...

10 comments:

  1. You gave me your curse, holy Fathers. I give you a blessing: May you be as moral and religious as I am

    ReplyDelete
  2. https://www.youtube.com/watch?v=iUUVBFQy4r4

    ReplyDelete
  3. γελα με να σε γελώ να περνούμε τον καιρό

    ReplyDelete
  4. Μα αυτοί βρε αντίποδα, έχουν ξεβρακωθεί από την εποχή που υπόγραψαν - Καραντώνης, Αρτεμάκης - τη συνφωνία με τον πνευματικό τους πατέρα, και όχι μόνο, κ.κ. Σωτήριο. Τότε που τα παράδωσαν ΟΛΑ και τώρα τρέχουν από πίσω του μήπως και αρπάξουν κάποια βοήθεια από αυτόν και να κάνουν περισσότερες δουλειές μαζί του! Μπορεί να τους ξεφτιλίζει αλλά δεν τους ενοχλεί αφού η ξεφτίλα τους έχει φτάσει στο τέρμα! Κάνω λάθος Αντιποδα;

    ReplyDelete
  5. Η ηγεΣΙΑ της Τοροντιανής ομογένειας υποδέχεται τους πρωθυπουργούς, Καναδα και Ελλάδας, στην πόλη του Τορόντο. Να υποθέσω ότι τόκανε αυτό για να ξεπλύνει την αποκλειστικά κληρική παρουΣΙΑ του στις εκδηλώσεις, στο Μόντρεαλ, ή διότι η επίσκεψη αυτή των 2 πρωθυπουργών, συνέλαβε τους τοροντιανούς σας με τα παντελώνια κατεβασμένα; Μήπως οι άλλοι της φωτογραφείας είναι οι η γέτες των άλλων τεσσάρων διοργανωτών, οι οποίοι ντύθηκαν τσολιάδες και αμαλίες, προς τιμήν των επισκεπτών; Έτσι εγώ το νομίζω και ας λέτε ότι θέλετε!

    ReplyDelete
  6. Μα για να είναι έτημοι για όλα, βέβαια και θα πρέπει να ξεβρακωθούν! Να πάτε να παρακωλουθήσετε το έργο που ανεβάζει το θέατρο της κοινότητας, αφού δε μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο! Είναι καλό, πρέπει να το απολαύσετε ζωντανά μην περιμένετε την περιγραφή του Κάρρα στον τύπο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ το βρήσκω ένα από τα καλίτερα σχόλια και το πιό επίκαιρο θα έλεγα. Η επιλογή του έργου πρέπει να έγινε από επαγγελματία και όχι ερασιτέχνη, αφού τεριάζει σαν γάντι τόσο στην εκκλησιαστική όσο και στην Λαϊκή ηγεσία της παροικίας μας, αφού είναι οι περισότεροι, αν όχι ολοι, έτοιμοι για ΟΛΑ, στα αχνάρια του πνευματικού πατέρα τους! Ας μην πω περισότερα όμως και μου το κόψεις, αντίποδα, γιατί κάποια άλλα τα εφαγε το σκοτάδι, νομίζω.

      Delete
  7. καλημέρα κι ας μην ξημέρωσε ακόμα. Τα βόδια εδώ στο Τορόντο και το Μόντρεαλ ασχολούνται με τον Σωτήριο και τους Κούληδες, ενώ η πατρίδα εξαφανίζεται αργά -αργά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πες μας καμιά προσωπική, δική σου, άποψη για τα εδώ συμβαίνοντα, αγαπητέ 11:59, κι' άσε τους Ελλαδίτες ξερόλες να λένε τα της Ελλάδας, στους εκεί κατοικούν τες αναγνώστες τους, εντάξει;... Εξ' άλλου, ΔΕΝ είναι και πολύ σοβαρό να κλέβουμε πνευματική εργασία άλλων και να την πετάμε οπουδήποτε μας γουστάρει...

      Delete
    2. Σου παρέχουμε την πνευματική εργασία επωνύμων έτοιμη για την δική σου πνευματική μόρφωση, αντί να πούμε την ταπεινή μας γνώμη που δεν την υπολογίζεις ούτως ή άλλως επειδή δεν είμαστε σελέμπριτι μπλόγκερ σαν και την αφεντιά σου, αγαπητέ, αλλά εσύ θέλεις να εξομοιωθείς με την συνομοταξία του είδους που ανέφερα στο μήνυμα, αλλά και το ψεματάκι και την συκοφαντία τα έχεις έτοιμα στο στοματάκι σου, ταλαίπωρε συμπατριώτη. Περιμένω τόσα χρόνια να δω εάν θα ενηλικιωθείς……….

      Delete